30 Απριλίου 2024
30 Απριλίου 2024

Άρον-άρον την Πέμπτη ψηφίζονται οι Πρέσπες στη Βουλή!

από fimotro

Σήμερα και αύριο η Συμφωνία θα συζητηθεί στις Επιτροπές

Την απόφαση κατά πλειοψηφία να συνεδριάσει δύο μέρες (σήμερα και αύριο) η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων την ώρα που φουντώνει η κοινοβουλευτική «μάχη» για τη διαδικασία για την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών.
Ακολούθως, σε ό,τι αφορά το νομοσχέδιο – σύμφωνα με την ίδια απόφαση – η Επιτροπή θα το εισάγει Τετάρτη και Πέμπτη, κάτι που σημαίνει πως η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη το βράδυ.

Υπήρξαν και αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Ο Σπύρος Δανέλλης παραμένει μετά την αποχώρησή του από το Ποτάμι ως μέλος της επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών και ο Κώστας Κατσίκης αντικαθίσταται από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.

Η διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα του Σπύρου Λυκούδη στο προεδρείο της Βουλής, μετά τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα