30 Απριλίου 2024
30 Απριλίου 2024

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στις περιφέρειες

από fimotro

Αναµενόµενη η υποψηφιότητα του Γιάννη Πρωτούλη στην Αττική. Ο πρώην γραµµατέας της ΚΝΕ είναι σήµερα 41 ετών και µέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ, όπως και υπεύθυνος του Εργατικού Τµήµατος της Κεντρικής Επιτροπής.

Ο πολιτικός µηχανικός Σωτήρης Αβραµόπουλος θα ηγηθεί της προσπάθειας του ΚΚΕ στην Κεντρική Μακεδονία, αφού είναι ήδη έµπειρος σε αυτοδιοικητικά θέµατα ως υποψήφιος στον ∆ήµο Θεσσαλονίκης.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος θα είναι ο υποψήφιος για τη Δυτική Ελλάδα. Είναι οικονοµολόγος και βουλευτής Αχαΐας από το 2007. Στη Θεσσαλία, ο Τάσος Τσιαπλές, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου της Λάρισας, θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου. Στην Πελοπόννησο, ο Νίκος Γόντικας, περιφερειακός σύµβουλος από το 2011.

Στη Δυτική Μακεδονία επιλέχθηκε ο Θανάσης Χάστας, δηµοτικός σύµβουλος Γρεβενών που κατοικεί στην Κοζάνη. Στην Κρήτη το ΚΚΕ θα εκπροσωπήσει ο βουλευτής Μανώλης Συντυχάκης, στα Ιόνια Νησιά «µεταφέρεται» από την Αττική η Αλεξάνδρα Μπαλού, στο Βόρειο Αιγαίο ο βουλευτής Σταύρος Τάσσος και στο Νότιο Αιγαίο ο Τάσος Ντουνιαδάκης, υποναύαρχος εν αποστρατεία. Τέλος, στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη υποψήφιος θα είναι ο ∆ηµήτρης Παπατολίδης, ενώ στην Ηπειρο ο Γιώργος Πρέντζας.

Να σηµειωθεί πως το ΚΚΕ έχει ήδη δραστηριοποιήσει τον κοµµατικό µηχανισµό εν όψει των περιφερειακών εκλογών. Ηδη έχουν ανακοινωθεί δύο κεντρικές εκδηλώσεις στις 9 Ιανουαρίου σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα, µε αντικείµενο τις περιφερειακές εκλογές και τις θέσεις του ΚΚΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα