53 νέες θέσεις εργασίας στην Παπαστράτος

από fimotro

Έχοντας ως οδηγό την επιστήμη, το 2017 η Παπαστράτος ξεκίνησε τη μακρόχρονη διαδικασία ριζικού μετασχηματισμού της. Από σημαντικότερη καπνοβιομηχανία της Ελλάδας (θυγατρική της Philip Morris International, της μεγαλύτερης καπνοβιομηχανίας στον κόσμο) σε μια εταιρεία επιστήμης και τεχνολογίας με ανατρεπτικό όραμα για ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο.

Κάθε σημαντική αλλαγή, όπως αυτή που επιχειρούμε εξελίσσοντας και προσαρμόζοντας όλο το επιχειρησιακό μας μοντέλο, συνοδεύεται από μεγάλες ευκαιρίες. Παρέχουμε συνεχείς ευκαιρίες εξέλιξης στο πλαίσιο ενός βραβευμένου εργασιακού περιβάλλοντος που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο, έχοντας σε υψηλή προτεραιότητα θέματα ισότητας των φύλων, διαφορετικότητας και συμπερίληψης.

Οι νέες, διαθέσιμες θέσεις πλήρους απασχόλησης είναι για τα τμήματα Operations, Commercial και Legal. Πιο συγκεκριμένα:

– Production Technicians, Operations Department

Η ανεμπόδιστη λειτουργία της γραμμής παραγωγής, η επίλυση βλαβών και η εκτέλεση ενεργειών στον εξοπλισμό προκειμένου να διασφαλιστεί η συνεχής και αξιόπιστη λειτουργία του, με στόχο την μεγιστοποίηση της παραγωγής και την διασφάλιση της ποιότητας του προϊόντος αποτελούν μέρος των καθηκόντων σας. Όλα αυτά στο πλαίσιο ενός περιβάλλοντος που σας δίνει την ελευθερία να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας.

Μπορείς να υποβάλλεις την αίτησή σου ΕΔΩ έως και Πέμπτη 07/01.

– Electrical Technicians, Operations Department

H παρακολούθηση, ο έλεγχος και η συντήρηση του παραγωγικού εξοπλισμού και των τεχνικών συνθηκών / προτύπων, η επίλυση βλαβών, η ανάλυση απόδοσης και η συνεργασία με την ομάδα συντήρησης για τη βελτιστοποίηση της αξιοπιστίας και της αποδοτικότητας του εξοπλισμού αποτελούν μέρος των καθηκόντων σας. Απολαύστε την ελευθερία να σκεφτείτε και να προσφέρετε «φωτεινότερες» λύσεις και το χώρο για να προωθήσετε την καριέρα σας σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Μπορείς να υποβάλλεις την αίτησή σου ΕΔΩ έως και Πέμπτη 07/01.

– Production Operators, Operations Department

Εξασφαλίστε τη συνεχή λειτουργία της γραμμής παραγωγής, εντοπίστε και επιλύστε δυσλειτουργίες προκειμένου να επιτύχετε τους παραγωγικούς στόχους και αναλύστε τα προβλήματα του εξοπλισμού, με τη χρήση εργαλείων επίλυσης προβλημάτων, με σκοπό την εύρεση αντιμέτρων σε ένα περιβάλλον που σας επιτρέπει να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας.

Μπορείς να υποβάλλεις την αίτησή σου ΕΔΩ έως και Πέμπτη 07/01.

– Mechanical Technicians, Operations Department

H παρακολούθηση, ο έλεγχος και η συντήρηση του παραγωγικού εξοπλισμού και των τεχνικών συνθηκών / προτύπων, η επίλυση βλαβών, η ανάλυση των επιδόσεων και των ποιοτικών δεικτών και η δημιουργία ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων μέσω καινοτόμων τεχνικών λύσεων και έργων μείωσης του κόστους αποτελούν μέρος των καθηκόντων που θα κάνουν την καθημερινότητά σας ενδιαφέρουσα και θα σας επιτρέψουν να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα