50% μείωση στο τέλος της ΕΡΤ υπόσχεται η ΝΔ

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Η σημαντική μείωση αφορά τους λογαριασμούς ρεύματος

Την σημαντική μείωση κατά 50% του τέλους ΕΡΤ που πληρώνουν οι καταναλωτές στους λογαριασμούς ρεύματος προβλέπει το πρόγραμμα “για μια καλύτερη ζωή”, δηλαδή οι κυβερνητικές προτεραιότητες που θα θέσει η Νέα Δημοκρατία εφόσον κερδίσει τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας προβλέπει την μείωση από τα 36 στα 18 ευρώ του τέλους ΕΡΤ που πληρώνουν οι καταναλωτές μαζί με τους λογαριασμούς ρεύματος (ετησίως).

Παράλληλα με τη μείωση του τέλους ΕΡΤ το πρόγραμμα προβλέπει μείωση των λογαριασμών ρεύματος με περιορισμό των χρεώσεων Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ) μετά την ταχύτερη ολοκλήρωση της διασύνδεσης των νησιών με την ηπειρωτική χώρα.

Παράλληλα το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ προβλέπει σημαντικά κίνητρα για εργασίες που αφορούν στην εξοικονόμηση ενέργειας. Συγκεκριμένα θα δίνεται έκπτωση 40 έως 50% για όλες τις εργασίες που αφορούν ενεργειακή, λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση, συντήρηση και αξιοποίηση των υφιστάμενων ακινήτων. Αυτό θα γίνεται με χορήγηση έκπτωσης φόρου που θα αποσβένεται με οποιαδήποτε φορολογική υποχρέωση του δικαιούχου στα επόμενα 3 έτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα