5 υπουργοί της κυβέρνησης στη Νέα Υόρκη! Για δουλειά ή για τουρισμό;

από fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Τα δυο χρόνια περίπου που βρίσκεται στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, τα ταξίδια κυβερνητικών στελεχών και υπουργών εκτός Ελλάδος είναι όπως Σύνταγμα-Ομόνοια! Αν μιλήσουμε τώρα για τα ταξίδια του πρωθυπουργoύ στο εξωτερικό, τότε μιλάμε για ρεκόρ Γκίνες!

Δεν νομίζω στο παρελθόν άλλος πρωθυπουργός σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα 22 μηνών να είχε κάνει τόσα ταξίδια σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Και καλά είναι ένας πρωθυπουργός να κάνει ταξίδια. Το θέμα είναι τι αποτέλεσμα έχουν αυτά και τι προσφέρουν στον Έλληνα πολίτη. Έχουν καμιά ουσία ή γίνονται για να γίνονται!

Π.Χ. ήταν αναγκαίο να γίνει το ταξίδι στην Κούβα, από τον Έλληνα πρωθυπουργό όταν όλοι οι ευρωπαίοι ηγέτες αγνόησαν τον Φιντέλ Κάστο;

Το μήνυμα που μου ήρθε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για μια επίσκεψη στη Νέα Υόρκη από πέντε!!! υπουργούς, μού κέντρισε το ενδιαφέρον. Το παρουσιάζω και τα συμπεράσματα δικά σας:

Πέντε (μόνο) υπουργοί της Ελλάδας σε ταξίδι στις ΗΠΑ
Θα παραστούν -και οι 5(!!!)- σε ”επενδυτικό συνέδριο” στην Νέα Υόρκη, όπου θα εκφωνήσουν ”δεκάρικους” για… ”προσέλκυση επενδύσεων” στην Ελλάδα. Δεν έχει σημασία αν ουδείς λογικός επιχειρηματίας επένδυσε ή θα επενδύσει στην Ελλάδα, αλλά η δικαιολογία, για ”τουριστικά ταξίδια αναψυχής” με κρατικό χρήμα (για υπουργούς και βοηθούς-ακόλουθους) περί ”προσέλκυσης επενδύσεων”, έχει πέραση στον ”σοφό λαό” Ελλάδας.

Θα είναι: Ο υπουργός Οικονομίας Δ. Παπαδημητρίου, ο αναπληρωτής του Αλ. Χαρίτσης, ο αναπλ. υπουργός Οικονομικών Γ. Χουλιαράκης, ο υπουργός Ενέργειας Γ. Σταθάκης και η υπουργός Τουρισμού ‘Έλενα Κουντουρά (τακτική στις ΗΠΑ για τουρισμό και ψώνια στο όνομα του ”τουρισμού”). Στη Νέα Υόρκη θα βρεθούν επίσης, ‘Έλληνες επιχειρηματίες και τραπεζίτες.

Το συνέδριο διοργανώνεται 12 Δεκεμβρίου ’16 από την ελληνοαμερικάνικη Capital Link και στα χρόνια των μνημονίων, αποτελεί αφορμή για τουριστικά ταξίδια υπουργών, χωρίς πρακτικά αποτελέσματα για την Ελλάδα (φυσικά από ”προσέλκυση επενδύσεων”, το απόλυτο τίποτα).

Σημ.: Ο μηχανισμός προπαγάνδας του διεφθαρμένου ψευτο-κράτους των Αθηνών, βρήκε και ”καλή δικαιολογία”: Στο συνέδριο -και στο δείπνο- θα είναι και ο οικονομικός σύμβουλος του επόμενου πρόεδρου Ντ. Τραμπ, που μπορεί να επιλεγεί και για το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. O οποίος, βλέποντας 5 υπουργούς της Ελλάδας μπροστά του, θα εντυπωσιαστεί και θα συνειδητοποιήσει ότι ”σκίστηκαν” τα μνημόνια, ότι ”λεφτά υπάρχουν” και ότι επέστρεψε η ανάπτυξη στην ”μπανανία των Βαλκανίων”. WWW.KAM

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα