Ένα ελαφρύ αεροσκάφος στο οποίο υπάρχουν πληροφορίες ότι επέβαιναν αξιωματούχοι της υπηρεσίας φύλαξης των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Frontex) συνετρίβη σήμερα στη Μάλτα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον πέντε άνθρωποι, σύμφωνα με πηγές από το αεροδρόμιο και αυτόπτες μάρτυρες.
Η συντριβή του αεροσκάφους, το οποίο κατευθυνόταν στη Μιζουράτα της Λιβύης, έγινε περίπου στις 8:30 ώρα Ελλάδας, λίγη ώρα μετά την απογείωσή του.
Τα σωστικά συνεργεία αναζητούν επιζώντες, ενώ προς το παρόν δεν είναι γνωστή η υπηκοότητα των επιβαινόντων. Το αεροσκάφος, ένα Metroliner, μπορεί να μεταφέρει έως και 10 άτομα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα The Times of Malta, το αεροσκάφος είχε ναυλωθεί από το Λουξεμβούργο για να τους αξιωματούχους της Frontex.
Photo published for BREAKING: Small Plane Explodes At Malta Airport
Στο αεροδρόμιο έχουν ακυρωθεί όλες οι πτήσεις και στους επιβάτες συνιστάται να ελέγχουν την ιστοσελίδα του αερολιμένα για ταξιδιωτικές πληροφορίες.
Το αεροσκάφος τύπου, Metroliner, είναι πιθανό να μετέφερε λιγότερο από δέκα άτομα.
Επί ποδός βρίσκονται τα σωστικά συνεργεία για να μπορέσουν να σώσουν τους υπόλοιπους επιβάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα