471 άτομα είχαν κάνει στην Ελλάδα το εμβόλιο μέχρι χθες

από fimotro

Δείτε ποιο είναι το πιστοποιητικό για το εμβόλιο

Η επιχείρηση «Ελευθερία» κατά του κορονοϊού είναι σε πλήρη εξέλιξη στη χώρα μας. Μέχρι τώρα, έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού 471 άτομα, εκ των οποίων μία 32χρονη ειδικευόμενη γιατρός στο νοσοκομείο Αττικόν είχε μη σοβαρό αλλεργικό περιστατικό. Στη χώρα μας, οι εμβολιασμοί των υγειονομικών, όπως ανέφερε στην καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, υπολογίζεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί στις 20 Ιανουαρίου και την ίδια ημέρα θα ξεκινήσουν να γίνονται τα εμβόλια του κορονοϊού στους πολίτες.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το OPEN TV, όσοι εμβολιάζονται θα λαμβάνουν και πιστοποιητικό εμβολιασμού. Το Ανοιχτό Κανάλι και η δημοσιογράφος, Γεωργία Λαγού, έδειξαν το πιστοποιητικό εμβολιασμού που έλαβε υγειονομικός που έκανε το εμβόλιο. Αυτή τη βεβαίωση θα λαμβάνουν όλοι οι πολίτες που κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στα εμβολιαστικά κέντρα της χώρας μας.

Στο έγγραφο υπάρχει το όνομα του πολίτη που έκανε το εμβόλιο, το ΑΜΚΑ του, το όνομα της εταιρείας του εμβολίου που έκανε, η ημερομηνία εμβολιασμού του αλλά και η ημερομηνίας της δεύτερης δόσης του εμβολίου.

134036583_1785869474909915_6887003046026239941_n(1).jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα