19 Απριλίου 2024 / 9:38 μμ
19 Απριλίου 2024 / 9:38 μμ

28χρονη, πρώην μοντέλο η νέα διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου! (φωτό)

από fimotro

Το ρόλο της διευθύντριας επικοινωνίας του Λευκού Οίκου αναλαμβάνει προσωρινά η νεαρή σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, Χόουπ Χικς, όπως επιβεβαιώθηκε επίσημα.

Σύμφωνα με τους New York Times το πρώην μοντέλο θα βοηθήσει να βρεθεί μια οριστική λύση για τη στελέχωση της θέσης αυτής.

xoxo-hope-hicks-2-30715-1466539084-2_dblbig

Η 28χρονη χρίζεται έτσι – έστω και προς ώρας- διάδοχος του Άντονι Σκαραμούτσι, που αποπέμφθηκε από τον Τραμπ έχοντας μόλις συμπληρώσει δέκα μέρες στο πόστο του.

galanomata-simvoulos4_0

Η Χόουπ Χικς εργάζεται εδώ και καιρό ως «διευθύντρια στρατηγικής επικοινωνίας» για τον Τραμπ και περιγράφεται ως εκείνη η γυναίκα την οποία ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, παρά το νεαρό της ηλικίας της, εμπιστεύεται πιο πολύ σε πολλές των περιπτώσεων και από την ίδια του την κόρη, Ιβάνκα. Δεν είναι τυχαίος ο χαρακτηρισμός που της αποδίδει το Politico ως «άθικτη», καθώς όλοι πιστεύουν, ακόμη και στο ίδιο το περιβάλλον του προέδρου, ότι κανείς δεν μπορεί και δεν έχει τη δυνατότητα να την «αγγίξει» και να της δημιουργήσει πρόβλημα.

galanomata-simvoulos2_0

Με μάτια που μαγεύουν και χαρακτηριστική ευγένεια, είναι εκείνη που έχει το ελεύθερο του Πλανητάρχη να λειτουργεί όπως ακριβώς θέλει, μιας και εκ του ρόλου της έχει το δικαίωμα να λειτουργεί εκτός οργανογράμματος.

galanomata-simvoulos6_0hicks4_0

Σχεδόν «αόρατη»

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι η Χικς θα συνεργαστεί στενά με την εκπρόσωπο του Τραμπ, Σάρα Σάντερς, αλλά δεν διευκρινίστηκε για πόσο διάστημα θα κατέχει το νέο της πόστο.

hope-hicks

Ο ρόλος της διευθύντριας επικοινωνίας είναι διαφορετικός από εκείνον της εκπροσώπου Τύπου. Ενώ η Σάντερς παραχωρεί συνεντεύξεις Τύπου η διευθύντρια επικοινωνίας φροντίζει ώστε να βγαίνει ενιαία προς τα έξω η γραμμή του Λευκού Οίκου στα διάφορα θέματα.

galanomata-simvoulos9_0
Η Χικς διετέλεσε εκπρόσωπος του Τραμπ στη διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας του 2016, με τους New York Times να την χαρακτηρίζουν τότε ως «την εκπρόσωπο Τύπου με τα λιγότερα προσόντα στη νεότερη ιστορία των προεδρικών εκστρατειών».

hicks7_0hicks8_0

Νωρίτερα είχε εργαστεί στον τομέα δημοσίων σχέσεων της εταιρείας του Τραμπ και για την κόρη του Ιβάνκα, ενώ παλαιότερα είχε εργαστεί ως μοντέλο. Στους δημοσιογραφικούς κύκλους είναι γνωστή για την εχεμύθειά της. Η Washington Post περιγράφει την «Hopester» – όπως τη φωνάζει ο Τραμπ- ως «ένα σχεδόν αόρατο πλάσμα»», που όμως εμπιστεύεται σε πολύ μεγάλο βαθμό ο Πρόεδρος, με αποτέλεσμα η γνώμη να γίνεται τις περισσότερες φορές στο τέλος απόφασή του.

6ca8ad7060cfb07a30a056d85fc1f2aa

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα