40.000 Ι.Χ. πέρασαν σήμερα από τα διόδια

από fimotro

Ο κόσμος έφυγε από τα αστικά κέντρα μετά από μήνες

Η αίσθηση ελευθερίας που δόθηκε από σήμερα σοτυς πολίτες δημιούργησαν μια εντελώς διαφορετική και σίγουρα πιο άνετη κατάσταση. Έτσι, λοιπόν, αυξημένη ήταν η κίνηση στους δρόμους, σήμερα Παρασκευή, πρώτη μέρα της άρσης του lockdown και της επιστροφής στην κανονικότητα. Η ανταπόκριση των πολιτών, μετά από μήνες καραντίνας λόγω κορονοϊού, ήταν μεγάλη στο άνοιγμα των μετακινήσεων.

Διαβάστε ακόμα: Lockdown: Τέλος κι επίσημα – Πότε χρειάζονται βεβαιώσεις μετακίνησης – Οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά

Περισσότερα από 38.000 οχήματα πέρασαν, από τις 06:00 έως τις 18:00, από τα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Αττικής.

Ειδικότερα, από την Ελευσίνα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εξήλθαν 19.377 οχήματα και από τις Αφίδνες 19.418. Παράλληλα, από τα ίδια διόδια, εισήλθαν 11.243 οχήματα (Ελευσίνα) και 13.970 (Αφίδνες).

Η κυκλοφορία στις εθνικές οδούς Αθηνών – Λαμίας και Αθηνών – Κορίνθου διεξάγεται κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα, σύμφωνα με την Τροχαία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα