4 στους 10 ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν την αστυνόμευση στα ΑΕΙ

από fimotro

Αποδοκιμάζονται από την πλειοψηφία της κοινωνίας οι βασικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Έτσι εξηγείται η κάτω βόλτα που έχει πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του στις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Είναι κολλημένοι σε ιδεοληψίες που έχουν ξεπεραστεί από την κοινωνία αλλά οι ίδιοι πιστεύουν ότι έχουν δίκιο και ότι οι πολίτες είναι μαζί τους!

Σχεδόν δύο στους τρεις πολίτες τάσσονται υπέρ της αστυνόμευσης των πανεπιστημιακών χώρων, με τα ποσοστά να αυξάνονται σημαντικά στις μεγαλύτερες ηλικίες και σε όσους αυτοπροσδιορίζονται στον κεντρώο, κεντροδεξιό ή δεξιό πολιτικό χώρο.

Στην ερώτηση της δημοσκόπησης της Metron Analysis για το Mega, «Τι γνώμη έχετε για την αστυνόμευση των Πανεπιστημιακών χώρων που αποφάσισε να εφαρμόσει η κυβέρνηση; Είστε υπέρ ή κατά;». Οι πολίτες απάντησαν υπέρ 64%, κατά 31%, δεν γνωρίζω, δεν απαντώ 5%.

Ενδιαφέρον έχει ωστόσο η πολιτική, πορέλευση των απαντήσεων. Από τα αναμενόμενα αποτελέσματα, είναι η απάντηση που έδωσαν οι ψηφοφόροι της ΝΔ, με το 92% να απαντά υπέρ και το 31% κατά. Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, και παρά την αρνητική στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το 39% είναι υπέρ της πρωτοβουλίας της κυβέρνησης, με το 59% να τάσσεται κατά. Θετικό είναι και το 84% των ψηφοφόρων του Κινήματος Αλλαγής, ενώ κατά είναι το 13%.

πανεπιστιμιακι_αστυνομια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα