18 Απριλίου 2024 / 8:36 μμ
18 Απριλίου 2024 / 8:36 μμ

Θρήνος στην κηδεία της Ιωάννας που «έφυγε» ξαφνικά σε σχολική εκδρομή

από fimotro

Το τελευταίο «αντίο» στην 15χρονη Ιωάννα που «έφυγε» από τη ζωή τόσα απρόσμενα κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Τρίκαλα λένε αυτή την ώρα οι γονείς της, ο αδελφός της, συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές στο δημοτικό κοιμητήριο Βύρωνα.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο κοιμητήριο για να συνοδεύσει το κορίτσι στην τελευταία του κατοικία. Σε κλίμα βαθιάς οδύνης αποχαιρετούν την Ιωάννα, μην μπορώντας ακόμη να πιστέψουν ότι δε θα είναι πια ανάμεσά τους.

Με λευκά στην κηδεία της Ιωάννας η συμμαθητές της

Οι συμμαθητές της φορούν λευκά πανωφόρια στην κηδεία του κοριτσιού που «έφυγε» ξαφνικά, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Τρίκαλα.

Η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η μαθήτρια της Α’ λυκείου του 5ου Λυκείου Βύρωνα κατέρρευσε σε νυχτερινό μαγαζί των Τρικάλων, όπου διασκέδαζε με τους συμμαθητές της κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής γύρω στη 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Έγινε προσπάθεια ανάνηψης από τον γιατρό που συνόδευε τους μαθητές στην εκδρομή κι αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Τρικάλων, όπου οι γιατροί προσπαθούσαν επί δύο ώρες να το επαναφέρουν, δίχως αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα