20 Απριλίου 2024 / 10:01 πμ
20 Απριλίου 2024 / 10:01 πμ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πέταξε για το Τόκιο η “χρυσή” Άννα Κορακάκη

από fimotro

Η Άννα Κορακάκη που κατέκτησε 2 μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 ταξιδεύει για το Τόκιο για νέες διακρίσεις ενώ θα είναι και σημαιοφόρος της Ελλάδος στην τελετή έναρξης.
Με όνειρα και φιλοδοξίες για νέα διάκριση “πέταξε” από την Θεσσαλονίκη για το Τόκιο προκειμένου να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Άννα Κορακάκη.

Το 2016 στο Ρίο είχε κατακτήσει ένα χρυσό και ένα χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο στη σκοποβολή και στόχος της είναι φυσικά η διάκριση στο Τόκιο.

Η Άννα Κορακάκη θα είναι μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια οι σημαιοφόροι της Ελλάδος στην τελετή έναρξης που όπως έχει δηλώσει ήταν ένα όνειρο της.

Μαζί της στο ταξίδι ο πατέρας και προπονητής της Τάσος Κορακάκης.

Κατά την αναχώρηση η Άννα Κορακάκη δήλωσε ότι το επίπεδο θα είναι υψηλό και θα γίνει μάχη και για την είσοδο στον τελικό ενώ ο Τάσος Κορακάκης αναφέρθηκε στην έλλειψη αγώνων λόγω covid-19 αλλά τόνισε πως στόχος είναι η διάκριση για την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα