29 Μαρτίου 2024 / 9:52 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 9:52 πμ

Αισιόδοξος για την συμφωνία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

από fimotro

Εξελίξεις στο μέτωπο της διαπραγμάτευσης βλέπει η κυβέρνηση εντός των επόμενων 24 ωρών, όπως επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και την εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή. «Είμαστε στην τελική ευθεία, ώστε πολύ σύντομα να καταλήξουμε σε τεχνική συμφωνία» έσπευσε να προσθέσει, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

Ο ίδιος ωστόσο, παραδέχθηκε ότι «η άλλη πλευρά βρίσκει προσχήματα, ώστε να υπάρξει καθυστέρηση». «Κάθε φορά που είμαστε κοντά σε συμφωνία, το ΔΝΤ καθυστερεί τις διαπραγματεύσεις» εξήγησε.

Στο εύλογο ερώτημα πως θα κλείσει η αξιολόγηση αφού η κυβέρνηση βρίσκεται σε πολιτική αντιπαράθεση τόσο με τον Σόιμπλε όσο και με το ΔΝΤ ο υπουργός Επικρατείας απάντησε:

«Θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι μόνοι τους, υπάρχουν και άλλες πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες συμμετέχουν στις διαβουλεύσεις» συμπλήρωσε, προσδίδοντας ιδιαίτερη σημασία στη διαμόρφωση των κατάλληλων πολιτικών συσχετισμών.

Ερωτηθείς για τα σενάρια περί εκλογών, ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση» προσφυγής στις κάλπες, ενώ παραδέχθηκε ότι υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις στην Ευρώπη, οι οποίες δεν νιώθουν άνετα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα