2020: Η χρονιά της τεχνολογίας

από fimotro

Στις αρχές του 2020, η λέξη “zoom” δεν είχε καμία σχέση με τη συνομιλία μέσω βίντεο. Στη συνέχεια η πανδημία έφερε τα πάνω κάτω, με τρόπους που ωφέλησαν τον κλάδο της τεχνολογίας. Τόσο το streaming όσο και το gaming ανέβασαν ραγδαία ρυθμούς, το ίδιο και οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνταν στη διανομή προϊόντων -παντός είδους- στα σπίτια μας.

Σπουδαίες επιδόσεις κατέγραψαν οι Big Tech, με την Amazon να ανακάμπτει από τα χαμηλά του Μαρτίου για να κλείσει το έτος στο +74% και την Apple, παρά τους φόβους ότι ο κορονοϊός θα έβλαπτε τα πολυτελή brands, να βρίσκεται στο +80%.

Πιθανότατα, έως τα μέσα του 2021, ο κόσμος να μην είναι πια τόσο κλεισμένος στο σπίτι, οπότε μένει να δούμε εάν η διανομή των λαχανικών κατ’ οίκον και η τηλεργασία ήρθαν για να μείνουν. Η εικόνα είναι ρόδινη για τις εταιρείες μικροεπεξεργαστών που ήταν οι μεγαλύτεροι νικητές της χρηματιστηριακής αγοράς. Όσο για τα διαδικτυακά ταξιδιωτικά πρακτορεία και τις πλατφόρμες υπηρεσιών διαμοιρασμού αυτοκινήτων, η επιστροφή του δημόσιου βίου σε φυσιολογικά επίπεδα δεν αναμένεται πολύ σύντομα.

Έτος 2020: Η χρονιά της τεχνολογίας

 

tech2

 

tech3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα