Μπείτε στο taxis για να εκτυπώσετε τα τέλη κυκλοφορίας…

Αναρτήθηκαν χωρίς αλλαγές, με… 15 ημέρες καθυστέρηση!!!

Με 15 ημέρες καθυστέρηση τελικά αναρτήθηκαν στο Taxis τα σήματα, δηλαδή τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2017 από τα οποία το υπουργείο Οικονομικών προσδοκά να εισπράξει περίπου 1,1 δισ. ευρώ. Οι ιδιοκτήτες οχημάτων για να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο στο οποίο αναγράφεται ο κωδικός για την πληρωμή των τελών θα πρέπει να εισέλθουν στην ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή του Taxis, και να ακολουθήσουν τα εξής βήματα:
1. Στην Υπηρεσία προς του Πολίτες επιλέξτε την ένδειξη «Εντυπο Τ.Κ. 2017».
2. Στη συνέχεια στην ειδική φόρμα που εμφανίζεται συμπληρώστε τον ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.
3. Μόλις ολοκληρωθεί η αναζήτηση θα πρέπει να δώσετε την εντολή εκτύπωσης για να εμφανιστεί το ειδοποιητήριο με τα τέλη κυκλοφορίας του 2017.

Τα τέλη κυκλοφορίας θα πρέπει να πληρωθούν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2016. Για όσους δεν πληρώσουν εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας προβλέπεται η επιβολή προστίμου ίσου με την αξία τους. Για να δείτε, αλλά και να τυπώσετε, τα τέλη κυκλοφορίας 2017 θα πρέπει να μπείτε εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μπείτε στην φόρμα πρέπει να πατήσετε στην ένδειξη “είσοδος”.

Μια από τα ίδια. Να τα πάρουν με φόρους από όσους περισσότερους μπορούν. Τα όσα έλεγαν για αλλαγές και για μειώσεις, απλά… για γέλια. Οι άνθρωποι δεν κάνουν να διοικήσουν ούτε περίπτερο!

Fimotro