ΕΡΤ : Ο Πολάκης μόνο που δεν τους πλάκωσε στο… ξύλο!

Γράφει ο Κ.Π.

(cavodoro2000@hotmail.com)

Θα παρακαλούσα τη διοίκηση της ΕΡΤ και τον γενικό διευθυντή ενημέρωσης κύριο Τσούτσια, να προβάλλει ξανά τη σημερινή συνέντευξη στην πρωινή ζώνη με Δαράκη-Δάρα, του αναπληρωτή υπουργού υγείας κυρίου Πολάκη, και να την διανείμει για προβολή και στα ιδιωτικά κανάλια (εδώ το βίντεο). Και τι δεν είπε ο άνθρωπος για την υγεία! Ήταν χείμαρρος!!! Ο Πολάκης δεν… παίζεται με τίποτα! Είναι μεγάλο πολιτικό ταλέντο που δεν συναντάς εύκολα στη ζωή σου. Στην υγεία έχουν γίνει θαύματα, και αυτά για πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση του 1974. Έχουν γίνει και γίνονται χιλιάδες προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ενώ τα κρεβάτια των ΜΕΘ στα νοσοκομεία αυξήθηκαν κατά 100. Ανδρέας Λοβέρδος, Μάκης Βορίδης, Άδωνις Γεωργιάδης διέλυσαν την Υγεία…

Για πρώτη φορά μάλιστα στην ιστορία μετά τη μεταπολίτευση το 1974, στο τέλος του χρόνου τα νοσοκομεία δεν θα είναι ελλειμματικά με τον προϋπολογισμό τους.

Όλα αυτά και πολλά άλλα δια στόματος Πολάκη στην «πρωινή ζώνη» της ΕΡΤ. Είχε αναπτύξει έναν μονόλογο που δεν σταματούσε με τίποτα. Κυκλοφορούσε με σπασμένα… φρένα!!!

Δεν παρέλειψε βέβαια κατά τον προσφιλή του τρόπο να επιτεθεί στους δημοσιογράφους αποκαλώντας τους «ψεύτες» και όχι μόνο… Δαράκης και Δάρας τον κοίταζαν αποσβολωμένοι και φαινόταν να τα είχαν χαμένα. Η επίθεση βέβαια δεν στεφόταν μόνο σε αυτούς αλλά και το σύνολο του δημοσιογραφικού κόσμου.

Μιλώντας με εκείνο το «μάγκικο» και ειρωνικό ύφος με τους δημοσιογράφους στο στούντιο της ΕΡΤ και ο ίδιος στο υπουργείο υγείας, έπαιζε στο δικό του γήπεδο. Ευτυχώς που δεν τους είχε δίπλα του, διαφορετικά θα τους πλάκωνε στο ξύλο, ξεσπώντας στο σύνολο των δημοσιογράφων. Τώρα αν τους έβαζε 2-3 μέτρα κάτω από τη γη, λίγο δύσκολο…

Αλέξη! Ψάξε να βρεις 5-6 Πολάκηδες, μόνο έτσι θα κυβερνήσεις μερικές δεκαετίες!!!