Χατζηνικολάου : το δημοσίευμα για τις πιέσεις σχετικά με την άρση της μονιμότητας στο δημόσιο ήταν απολύτως αληθές

Ο δημοσιογράφος παρουσίασε στοιχεία για τις πιέσεις των δανειστών σχετικά με την άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων

%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b9%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-2016-11-12-14-34-42Κριτική στην Ο. Γεροβασίλη για την απόπειρα διάψευσης που επιχείρησε να κάνει σχετικά με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Αγορά» άσκησε στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real fm ο Νίκος Χατζηνικολάου. «Η εφημερίδα «Αγορά» αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της ότι  αξίωση για άρση της μονιμότητας προσκρούει στις διατάξεις του Συντάγματος αλλά οι δανειστές επιμένουν να βρεθεί τρόπος για να προχωρήσει η άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο. Το δημοσίευμα ισχύει απολύτως γιατί οι δανειστές ζητούν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου και συνέχισε : «μάλιστα η αξίωση αυτή ήταν η πρώτη από  ένα πακέτο έξι αξιώσεων που ζητούν οι Θεσμοί. Θα δούμε λοιπόν πολύ σύντομα εάν η διάψευση της Γεροβασίλη επιβεβαιωθεί τελικά». Για να καταλήξει ο γνωστός δημοσιογράφος : «Η ζωή όμως θα αποδείξει για άλλη μια φορά ότι το ρεπορτάζ της «Αγοράς» είναι πλήρως επιβεβαιωμένο».

Σ.Σ. Fimotro : ποιος θα επιβεβαιωθεί τελικά; Σίγουρα η εφημερίδα «Αγορά«, όπως έχει επιβεβαιωθεί πάμπολλες φορές, παρά τις διαψεύσεις δεκάδων υπουργών που εμπλέκονται εμμέσως στα ρεπορτάζ της εφημερίδας.