Ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς ο εμβολιασμός στη χώρα

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά το εμβολιαστικό πρόγραμμα μετά τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση σχετικά με την υποχρεωτικότητα για τους άνω των 60 ετών αλλά και με τη μείωση στους 3 μήνες για την τρίτη δόση.

Από χθες το βράδυ ως τις 10 σήμερα το πρωί, κλείστηκαν 193.000 ραντεβού τρίτης δόσης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο ίδιο διάστημα κλείστηκαν και 8.300 ραντεβού πρώτης δόσης.

Η ολοένα και αυξανόμενη προσέλευση των πολιτών επαναφέρει τη λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων και τις 7 ημέρες την εβδομάδα ενώ συνεχώς προστίθενται και νέοι χώροι έτσι ώστε να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση.

Είναι ενδεικτικό πως χθες πραγματοποιήθηκαν συνολικά 96.938 εμβολιασμοί. Οι 16.957 αφορούσαν την πρώτη δόση, 13.251 πολίτες έκαναν την Παρασκευή τη δεύτερη δόση τους και 69.016 την τρίτη δόση. Ανάλογοι εμβολιαστικοί ρυθμοί είχαν να καταγραφούν από τον περασμένο Μάιο που γινόντουσαν σταθερά πάνω από 100.000 εμβολιασμοί την ημέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα