155.000 μακροχρόνια άνεργοι θα πάρουν το επίδομα!

από fimotro

Το ανακοίνωσε σήμερα στο μήνυμά του ο Κ. Μητσοτάκης

Πολύ σημαντικές ανακοινώσεις έκανε ο πρωθυπουργός, επιβεβαιώνοντας τις αποκλειστικές πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει από το απόγευμα το fimotro. Ο Κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι 155.000 μακροχρόνια άνεργοι θα πάρουν το επίδομα, επίδομα το οποίο ανέρχεται στα 400 ευρώ!

Επιπρόσθετα διαμήνυσε πως η επιστροφή στην κανονικότητα θα γίνει σταδιακά, σε δόσεις και πάντα υπό την καθοδήγηση των ειδικών. Επιπρόσθετα, επεσήμανε πως το «βάρος της κρίσης» θα μοιραστεί δίκαια.

«Κερδίσαμε πολύτιμο χρόνο για να οργανώσουμε καλύτερα το ΕΣΥ. Αξίζει στον λαό ένα μεγάλο ευχαριστώ, δείξατε το καλύτερό σας εαυτό. Ο πόλεμος δεν κερδήθηκε ακόμα, η παραμικρή επανάπαυση ωστόσο μπορεί να οδηγήσει σε τραγωδία. Η επιστροφή στην κανονική ζωή θα γίνεται σταδιακά και σε φάσεις», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«Κάνατε θυσίες, σας αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο νέο μήνυμά του προς τους πολίτες για την πανδημία του κορωνοίού. Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι κερδήθηκε πολύτιμος χρόνος για την θωράκιση του ΕΣΥ, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι δεν πρέπει να υπάρξει καμία επανάπαυση, καθώς θα οδηγήσει σε οδυνηρο πισωγύρισμα. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η επιστροφή στην κανονική ζωή θα γίνει σταδιακά, και πάντα με βάση τις υποδείξεις των ειδικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα