25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Ποιες περιοχές κινδυνεύουν από τους θυελλώδεις ανέμους

από fimotro

Ισχυροί ανέμων που κατά τόπους θα φτάσουν μέχρι και τα 9 μποφόρ θα συνεχίζουν να πλήττουν πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με προειδοποίηση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), στον νότιο Σαρωνικό οι άνεμοι που θα έχουν βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα είναι εντάσεως 7-8 μποφόρ, ενώ στο στενό του Καφηρέα θα είναι εντάσεως 8 και κατά

Στο Κεντρικό Αιγαίο, στον Νότιο Ευοϊκό και στο νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, βορειοανατολικοί, εντάσεως 8 και σε ορισμένες περιοχές και 9 μποφόρ.

Στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και στο Ικάριο οι άνεμοι θα κυμανθούν 7-8 μποφόρ και σε ορισμένα σημεία θα φτάσει ως και τα 9 , ενώ θα έχουν βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις.

Στο βορειοδυτικό Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 7-8 μποφόρ.

Στο Καρπάθιο και στο νοτιοανατολικό Κρητικό οι άνεμοι θα έχουν βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν ως και τα 8 μποφόρ, ενώ στο νοτιοδυτικό Κρητικό θα είναι βόρειοι και εντάσεως 7-8 μποφόρ.

Στο δυτικό Κρητικό και στη θάλασσα των Κυθήρων οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, βορειοανατολικοί εντάσεως έως και 8 μποφόρ.

Στο Θρακικό οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί και θα έχουν ένταση 7-8 μποφόρ, ενώ στη θάλασσα της Σάμου θα πνέουν με βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις εντάσεως 7 ή 8 μποφόρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα