24 Απριλίου 2024
24 Απριλίου 2024

H Λεμονιά Μπέζα η μεγάλη νικήτρια του «The Voice»

από fimotro

Λίγα λεπτά μετά τις 21:00 και ο Γιώργος Καπουτζίδης καλωσόρισε το κοινό, τους τηλεθεατές και τους τέσσερις coaches με τις ομάδες τους.

Με την ομάδα του Σάκη Ρουβά διαγωνίστηκαν η Μαρίνα Τζιανγουιρθ και ο Λούης Παναγιώτου, ενώ με τον Πάνο Μουζουράκη ήταν ο Ζάχος Καραμπάσης, ο οποίος ερμήνευσε το τραγούδι «Πέτρινα Χρόνια».

Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου ήταν η Αριάδνη Νεoφύτου, η Κλαυδία Παπαδοπούλου και ο Αλέξης Πρεβενάς, ενώ από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια ήταν η Λεμονιά Μπέζα και η Μαρία Ιερωνυμάκη.

Οι τέσσερις παίκτες που πέρασαν στην επόμενη φάση ήταν ο Λούης Παναγιώτου, η Μαρίνα Τζιάνγουιρθ, η Μαρία Ιερωνυμάκη και η Λεμονιά Μπέζα. Στο δεύτερο διαγωνιστικό μέρος οι συμμετέχοντες ερμήνευσαν τραγούδια που έχουν ξαναπεί σε προηγούμενη φάση του «The Voice».

Πρώτος ανέβηκε στη σκηνή ο Λούης Παναγιώτου, ο οποίος μάγεψε το κοινό με το «All of me», ενώ ακολούθησε η Μαρία Ιερωνυμάκη με το τραγούδι «Πίστα από φώσφορο».

Στη τελική δυάδα του μεγάλου τελικού του «The Voice 3» πέρασαν η Μαρίνα Τζιάνγουιρθ, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι «I keep on fallin’» και η Λεμονιά Μπέζα τη «Μαλάμω».

Ωστόσο, τις εντυπώσεις έκλεψε το υπέροχο βίντεο κλιπ του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος τρόλαρε τους τέσσερις coaches για ακόμα μία χρονιά. Ο ταλαντούχος παρουσιαστής ενσάρκωσε τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά, οι οποίοι ήθελαν απεγνωσμένα να φύγει από τη μέση ο Κωστής Μαραβέγιας για να μην κερδίσει και φέτος το «The Voice».

Λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε τη μεγάλη νικήτρια του φετινού μουσικού show του ΣΚΑΪ, η οποία είναι η Λεμονιά Μπέζα από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι την επόμενη σεζόν θα υπάρξει και «The Voice 4» με τους ίδιους coaches.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα