10ήμερη άδεια σε πληγέντες στρατιωτικούς

από fimotro

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) αποφάσισε να δώσει άδεια διάρκειας 10 ημερών πέραν των προβλεπόμενων στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί, κατάγεται ή έχει άμεσο έννομο συμφέρον και έχει πληγεί ή πλήττεται η περιουσία του.

Ακόμη θα παράσχει διευκολύνσεις σε όσους έχουν κληθεί να καταταγούν στο στρατό το χρονικό διάστημα 18-21 Ιουλίου 2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 20 Ιουλίου 2022

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ

Μέριμνα Προσωπικού

Στο πλαίσιο της μέριμνας για το προσωπικό, την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 και μετά από εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, λόγω των πρόσφατων πυρκαγιών στις περιοχές της Ανατολικής Αττικής καθορίστηκαν τα παρακάτω:

  • Χορήγηση κατ’ εξαίρεση, άδειας απουσίας δέκα ημερών πέραν των προβλεπόμενων στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί, κατάγεται ή έχει άμεσο έννομο συμφέρον και έχει πληγεί ή πλήττεται η περιουσία του.
  • Στους στρατεύσιμους οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι για κατάταξη στον Στρατό Ξηράς με την 2022 Δ΄ΕΣΣΟ (με ημερομηνίες κατάταξης 18-21 Ιουλίου 2022), οι Διοικήσεις Στρατολογικών Υπηρεσιών και οι Στρατολογικές Υπηρεσίες θα παράσχουν όλες τις προβλεπόμενες εκ του νόμου διευκολύνσεις (αναβολή κατάταξης για κοινωνικούς λόγους, εκτίμηση λόγων αντικειμενικής αδυναμίας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα