100 χρόνια πίσω ζει ο Σκουρλέτης – Ενοχλήθηκε από τους τεχνοκράτες υπουργούς!

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Σε ποια δεκαετία ζει τελικά ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ;

«Εάν αυτή η κυβέρνηση έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση αξιοποίησης ανθρώπων οι οποίοι, όχι μόνο έχουν τις ειδικεύσεις τους, τις απόψεις τους, το “know – how”, που μπορεί να είναι θετικό στην άσκηση του κυβερνητικού έργου, αλλά αντιπροσωπεύουν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα, τότε προφανώς αυτό μας προϊδεάζει για το τι πολιτική θα εφαρμοστεί», είπε ο Π. Σκουρλέτης, επιβεβαιώνοντας ότι ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ζει σε άλλη δεκαετία. Αντί να ευχαριστηθεί που η πλειοψηφία των υπουργών δεν προέρχεται από τον στενό κομματικό σωλήνα της ΝΔ εκφράζει την επιφύλαξή του για τον ρόλο των τεχνοκρατών!

«Βλέπω ότι είτε για λόγους πολύ συγκεκριμένους είτε για λόγους ιδεοληπτικούς είτε από λάθος προσέγγιση των πραγμάτων, ανοίγει ο δρόμος για μια κυβέρνηση όπου θα υπάρχουν άνθρωποι που θα διαμεσολαβούν… συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα(!)», υποστήριξε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι:

«Το να επιλέγεις να βάλεις στην κυβέρνηση κάποιον, ο οποίος μεθαύριο θα πάει να διαπραγματευτεί με την επιχείρηση που προ λίγων ημερών ήταν σύμβουλος, για το πώς θα γίνει η τάδε σύμβαση ανάμεσα στην επιχείρηση και το ελληνικό δημόσιο, τότε το πράγμα καταλαβαίνετε ότι αρχίζει και γεννά ερωτηματικά το λιγότερο».

Απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα της ΔΕΗ ο κ. Σκουρλέτης εξέφρασε την ευχή, «ο κ. Χατζηδάκης να μην κάνει αυτά που έλεγε προεκλογικά, ότι “θα δώσω τα υδροηλεκτρικά, θα δώσω το 17% σε στρατηγικό επενδυτή, θα ιδιωτικοποιήσω τον ΑΔΜΗΕ”, που είναι ένα πανευρωπαϊκά πετυχημένο πρότζεκτ».

«Συγκρίνουν τη σημερινή ΔΕΗ με τότε που είχε και τον ΑΔΜΗΕ, ο οποίος έχει ένα δισεκατομμύριο αξία. Κάτι τελείως ανορθολογικό που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ελπίζω να ακολουθήσει τον δικό μας σχεδιασμό, ο οποίος προβλέπει ανόρθωση της ΔΕΗ στη βάση ενός γενικότερου ενεργειακού σχεδιασμού, διασφαλίζοντας τον δημόσιο χαρακτήρα», κατέληξε ο κ. Σκουρλέτης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα