19 Απριλίου 2024 / 3:49 μμ
19 Απριλίου 2024 / 3:49 μμ

“Όχι” από Ολυμπιακό σε Κινέζους για Σεμπά

από fimotro

Αρνητική απάντηση σε πρόταση ομάδας της Κίνας για τον Σεμπά απέρριψε ο Ολυμπιακός, καθώς η πρόταση για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ δεν κρίθηκε ικανοποιητική.

Ομάδα της Κίνας έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Σεμπά, αλλά συνάντησε την άρνηση των Πειραιωτών, που δεν την έκριναν ικανοποιητική.

Οι Ασιάτες έδιναν εξαιρετικό συμβόλαιο στον Βραζιλιάνο εξτρέμ του Ολυμπιακού, αλλά τα 5.000.000 ευρώ στους “ερυθρόλευκους” κρίθηκαν λίγα και ως εκ τούτου το “όχι” ήταν δεδομένο.

Το ενδεχόμενο να επανέλθει άμεσα ο σύλλογος δεν υφίσταται και ο λόγος είναι έχει κλείσει η μετεγγραφική περίοδος στην Κίνα από τα μέσα Ιουλίου, επομένως το θέμα θεωρείται λήξαν.

Ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον Σεμπά με λιγότερα από τα διπλάσια χρήματα, αφού τόσο κοστολογεί τον Βραζιλιάνο. Αξίζει να τονιστεί πως ενδιαφέρονται ομάδες από Αγγλία, Γερμανία και Τουρκία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα