28 Μαρτίου 2024 / 7:18 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 7:18 μμ

Όλγα Κεφαλογιάννη : Δεν κατεβαίνω για δήμαρχος στην Αθήνα

από fimotro

Η Όλγα Κεφαλογιάννη απάντησε σε συνέντευξή της, στις φήμες που τη θέλουν να διεκδικεί στις επόμενες εκλογές τη δημαρχία.

«Με ξέρετε τόσα χρόνια είμαι στην κεντρική πολιτική, δέκα χρόνια είμαι βουλευτής και θα επιδιώξω εκ νέου την εκλογή μου, όταν θα γίνουν οι εθνικές εκλογές στην Α’ Αθηνών με την εμπιστοσύνη του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Real fm, η βουλευτής και τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν λύνονται τα εθνικά θέματα με τα συλλαλητήρια», τόνισε,  «αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με το ποιοι είναι αυτοί που διοργανώνουν τα συλλαλητήρια και τι επιδιώκουν μέσα από αυτά».

«Ναι μεν υπάρχει ένα λαϊκό αίσθημα που σίγουρα είναι μια απάντηση σε όλη αυτή τη μυστική διπλωματία στην οποία έχει επιδοθεί η κυβέρνηση και δεν έχει ενημερώσει κανέναν για το πως χειρίζεται ένα τόσο μεγάλο ζήτημα όπως το Σκοπιανό, από την άλλη δεν μπορώ να απαντήσω με ένα ναι ή με ένα όχι σε ένα συλλαλητήριο που δεν ξέρω ποιοι το οργανώνουν και σε τι πλαίσιο», συμπλήρωσε η κ. Κεφαλογιάννη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα