29 Μαρτίου 2024 / 8:48 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 8:48 πμ

Όλα τα φώτα στην Τούμπα

από fimotro

Μπορεί το Σάββατο να μην είχε κανέναν αγώνα για τη Super League, καθώς όλοι μετατέθηκαν για την Κυριακή την ίδια ώρα για λόγους διαφάνειας, όμως το πρόγραμμα μας αποζημιώνει με το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, από το οποίο ίσως κριθεί η δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ξεχωρίζει μόνο το Λάτσιο – Νάπολι στην Ιταλία, όμως γενικά οι περισσότερες αναμετρήσεις παρουσιάζουν το δικό τους ενδιαφέρον όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν.

Δες εδώ προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν.

Ξεκινώντας από τη Super League, όπως είπαμε, διεξάγονται όλα τα ματς την ίδια ώρα (19:00), αφού τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας όλα πρέπει να είναι… διάφανα. Το μεγάλο ματς που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα δεν είναι άλλο από το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, προερχόμενες από τρεις σερί νίκες, ενώ τους χωρίζει μόλις ένας βαθμός. Η έκβαση του ντέρμπι αναμένεται να κρίνει ποια από τις δύο θα τερματίσει στη δεύτερη θέση, με το “δικέφαλο του Βορρά” να βολεύεται με δύο αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ υποδέχεται την Κέρκυρα, ενώ ο Ολυμπιακός πάει στην έδρα του Λεβαδειακού, ο οποίος καίγεται για βαθμούς. Ματσάρες περιμένουμε να είναι τα Πανιώνιος – Πλατανιάς και Αστέρας Τρ. – Ξάνθη, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την τελευταία τους προσπάθεια για είσοδο στα play off. Tέλος, μονόπλευρο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις Παναιτωλικός – Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα – Ηρακλής και Ατρόμητος – Λάρισα.

Στην Premier League έχουμε τις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον – Λέστερ, ενώ η 28η αγωνιστική της Bundesliga ολοκληρώνεται με τα παιχνίδια Χέρτα – Άουγκσμπουργκ και Ίνγκολσταντ – Ντάρμσταντ. Στη Ligue 1 της Γαλλίας, έχουμε τρία ματς, με την Παρί Σ.Ζ. να υποδέχεται την επικίνδυνη Γκινγκάμπ, την Σεντ Ετιέν να αντιμετωπίζει τη Ναντ και νωρίς το απόγευμα η Μαρσέιγ πάει στην έδρα της Τουλούζ για να διαφυλλάξει, καταρχάς, την πέμπτη θέση και έπειτα να προσπαθήσει να πλησιάσει την τετράδα.

Στην Serie A ξεχωρίζει η βραδινή αναμέτρηση στο “Ολίμπικο” μεταξύ της Λάτσιο και της Νάπολι, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το εισιτήριο για το Champions League. Η δεύτερη Ρόμα δοκιμάζεται στην έδρα της Μπολόνια, ενώ η ασταθής Μίλαν υποδέχεται την Παλέρμο. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τις αναμετρήσεις Σαμπντόρια – Φιορεντίνα, Κροτόνε – Ίντερ, Κάλιαρι – Τορίνο και Ουντινέζε – Τζένοα. Τέλος, για την 31η αγωνιστική της Primera Division διεξάγονται τα παιχνίδια Γρανάδα – Βαλένθια, Θέλτα – Εϊμπάρ, Οσασούνα – Λεγανές και Λας Πάλμας – Μπέτις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα