28 Μαρτίου 2024 / 1:11 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 1:11 μμ

Όλα τα φώτα σε “Τούμπα” και “Έτιχαντ”

από fimotro

Μόνο με ποδόσφαιρο θα περάσει η Πέμπτη μας, καθώς Ευρωλίγκα δεν έχει μετά το… σκούπισμα της Τρίτης σε Κωνσταντινούπολη και Βιτόρια. Μπορεί τα ματς που θα μας απασχολήσουν να είναι πολύ λίγα, όμως όταν σε αυτά βρίσκεται ο επαναληπτικός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού και το ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ δεν γίνεται να μη νιώθουμε τη μέρα μας γεμάτη. Επίσης, ολοκληρώνεται και η εμβόλιμη αγωνιστική της Primera Division.

Δες εδώ προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν.

Ξεκινώντας από τα εγχώρια, όπως προείπαμε η ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού πρόκειται να μας απασχολήσει σήμερα. Οι “πράσινοι” πήραν καθαρή νίκη 2-0 στην πρώτη αναμέτρηση στη Λεωφόρο και πάνε στην Τούμπα με στόχο να διαχειριστούν όσο το δυνατόν καλύτερα αυτό το προβάδισμα και να προκριθούν στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Από τη μεριά του, ο “δικέφαλος του Βορρά” βλέπει το ματς σαν τελικό, καθώς έχει ποντάρει πολλά στο Κύπελλο, θέλοντας έτσι να κατακτήσει ένα τίτλο μετά από πολλά χρόνια. Φαβορί για την πρόκριση είναι η ομάδα του Ουζουνίδη, όμως δε μπορούμε να υποτιμήσουμε τον Ίβιτς στην έδρα του.

Περνώντας στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Premier League, βλέπουμε πως υπάρχει η ντερμπάρα του Μάντσεστερ μεταξύ της Σίτι και της Γιουνάιτεντ στο “Έτιχαντ” και με μεγάλη μας χαρά το ματς αυτό είναι κρίσιμο και για τις δύο. Και αυτό γιατί και οι μεν αλλά και οι δε, κυνηγούν την πρώτη τετράδα που δίνει εισιτήριο στο Champions League της νέας σεζόν. Αυτήν τη στιγμή, οι “πολίτες” έχουν το πάνω χέρι, αφού βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 63 βαθμούς, ενώ οι “κόκκινοι διάβολοι” υπολείπονται κατά ένα βαθμό. Με μια λέξη… πόλεμος (ο οποίος θα γινόταν έτσι κι αλλιώς!)

Τέλος, στην Primera Division, η εμβόλιμη 34η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τρεις αναμετρήσεις. Αυτές είναι oι: Aλαβές – Εϊμπάρ, Σεβίλλη – Θέλτα και Μπιλμπάο – Μπέτις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα