28 Μαρτίου 2024 / 1:08 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 1:08 μμ

Όλα για το “σεντόνι”

από fimotro

Η μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό έφτασε! Η ομάδα του Πειραιά την Τετάρτη θα δώσει τον πρώτο αγώνα εναντίον της Ριέκα για τα play off του Champions League με σκοπό να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην Κροατία και να καταφέρει τελικά να επιστρέψει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στο πρόγραμμα υπάρχουν ακόμα τέσσερις αναμετρήσεις για τα play off, ενώ βρίσκουμε και το ματς Ουτρέχτη – Ζενίτ για τα play off του Europa League. Tην ημέρα μας συμπληρώνουν και οι δύο αναμετρήσεις που ολοκληρώνουν την τρίτη αγωνιστική της Championship στην Αγγλία.

Δες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!

Η δίψα του Ολυμπιακού για επιστροφή στους ομίλους του Champions League είναι πολύ μεγάλη. Τόσο για το πληγωμένο του γόητρο, λόγω του περσινού αποκλεισμού από την Μπιερ Σεβά, όσο και για τα σοβαρά οικονομικά κίνητρα που δίνει η επιτυχία αυτή. Έτσι, οι “ερυθρόλευκοι” υποδέχονται την πρωταθλήτρια Κροατίας Ριέκα με σκοπό να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει το δικαίωμα να πάνε πιο άνετοι στην ρεβάνς. Η ομάδα του Χάσι έδειξε σοβαρό πρόσωπο στον προηγούμενο γύρο απέναντι στην Παρτιζάν, καθαρίζοντας την πρόκριση μέσα στο Βελιγράδι με νίκη 1-3. Στο Καραϊσκάκης, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι και με ισοπαλία 2-2 πήραν το εισιτήριο για τα play off. Από την άλλη μεριά, η Ριέκα στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε με δύο ισοπαλίες (1-1 εκτός και 0-0 εντός) τη Σάλτσμπουργκ, αποδεικνύοντας πως μόνο τυχαία δεν είναι η παρουσία της μέχρι εδώ. Πάντως, οι πρωταθλητές στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έχουν υποστεί ισάριθμες ήττες, δείχνοντας αδυναμίες κυρίως στην άμυνα. Πάντως, το σημαντικό και για τις δύο ομάδες είναι ότι ό,τι κι αν γίνει έχουν εξασφαλισμένο το ευρωπαϊκό τους μέλλον, τουλάχιστον στους ομίλους του Europa League.

Aπό εκεί και πέρα, άλλες τέσσερις αναμετρήσεις υπάρχουν στο πρόγραμμα για τα play off του Champions League. Πιο συγκεκριμένα, η Μπασακσεχίρ υποδέχεται τη Σεβίλλη, η Νάπολι κοντράρεται με τη Νις στο πιο εντυπωσιακό ζευγάρι της βραδιάς, η Σέλτικ υποδέχεται την Αστάνα και η Χάποελ Μπιέρ Σεβά αντιμετωπίζει τη Μάριμπορ. Όλες οι αναμετρήσεις σίγουρα πρόκειται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και σίγουρα δύσκολα κάποια από τις ομάδες πρόκειται να ξεχωρίσει ενόψει της ρεβάνς. Επίσης, υπάρχει και το ματς Ουτρέχτη – Ζενίτ, ανοίγοντας την… όρεξη για τα ματς της Πέμπτης για τα play off του Europa League.

Tέλος, όσοι επιμένουν… Αγγλικά στο πρόγραμμα της Τετάρτης υπάρχουν και τα δύο παιχνίδια που ολοκληρώνουν την τρίτη αγωνιστική της Championship. H Nόριτς που έχει ξεκινήσει άσχημα το πρωτάθλημα υποδέχεται την ΚΠΡ και η Σέφιλντ Γουέντζντεϊ αντιμετωπίζει τη Σάντερλαντ, η οποία θέλει διακαώς να επιστρέψει στην Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα