19 Απριλίου 2024 / 9:28 πμ
19 Απριλίου 2024 / 9:28 πμ

Συνέλαβαν την σύζυγο του πρέσβη για τη δολοφονία του!

από fimotro

imagehandler-ashxΤην ταυτοποίηση του απανθρακωμένου πτώματος του έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία επιβεβαίωσαν οι αρχές της χώρας που ζήτησαν τη σύλληψη της συζύγου του. Την εν λόγω πληροφορία που έρχεται να προστεθεί στις καταιγιστικές εξελίξεις από το πρωί, μετέδωσε ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού RJTV.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση ζήτησαν την σύλληψη συνολικά τεσσάρων ατόμων οι οποίοι πιστεύεται πως οργάνωσαν και εκτέλεσαν το σχέδιο δολοφονίας του Κυριάκου Αμοιρίδη. Ανάμεσά τους η σύζυγος του Φρανσουά, και ο αξιωματικός της στρατιωτικής αστυνομίας της Βραζιλίας Σέρτζιο Γκόμες Μορέιρα Φίλιο, ο οποίος φέρεται να είναι εραστής της.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Odia, στις καταθέσεις τους οι ύποπτοι ομολόγησαν πως εμπλέκονται στη δολοφονία και φέρονται να ανέφεραν πως ο εγκέφαλος της δολοφονίας ήταν η σύζυγος του πρέσβη. Από την άλλη, ομολόγησε και ο εραστής της την εμπλοκή του, αφού οι αστυνομικοί του έδειξαν βίντεο κάμερες ασφαλείας όπου φαίνεται να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας ο Αμοιρίδης φαίνεται να δολοφονήθηκε εντός της οικίας του. Λίγο αργότερα, ο δράστης μετακίνησε το πτώμα του χρησιμοποιώντας αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο πρέσβης. Προς το παρόν δεν έγιναν γνωστά τα ονόματα των υπόλοιπων υπόπτων σε βάρος των οποίων εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα