25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Ως σικάτη Γαλλίδα η Μπριζίτ Μακρόν στην Αθήνα

από fimotro

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, κομψή και σικάτη όπως πάντα, εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά με την παρουσία της.

Επιβεβαιώνοντας το… μύθο της φίνας κομψής Γαλλίδας, η Μπριζίτ Μακρόν χωρίς φανφάρες φόρεσε ένα πάναπλο και κλασικό σύνολο: Μαύρο παντελόνι, λευκή μπλούζα, μαύρες γόβες. Φυσικά στο χέρι της κρατούσε μια λευκή Louis Vuitton.

Χαλαρή και χαμογελαστή αντάλλαξε χειραψία με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο που βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί το προεδρικό ζεύγος στη Γαλλία και ακολούθως επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο που, μαζί με τον Εμανουέλ Μακρόν, θα τους μεταφέρει στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη όπου θα καταθέσει στεφάνι ο Γάλλος Πρόεδρος.

Παράλληλα με το πρόγραμμα του Γάλλου Προέδρου θα εκτυλίσσεται και αυτό της συζύγου του Μπριζίτ. Ουσιαστικά το πρόγραμμα της Πρώτης Κυρίας ξεκινά στις 15:30 σήμερα, όταν μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την σύζυγό του στο Προεδρικό Μέγαρο, ο μεν Εμάνουελ Μακρόν θα κατευθυνθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, η δε Μπριζίτ, παρέα με την σύντροφο του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα θα κατευθυνθούν  προς την Ακρόπολη.

Οι δύο κύριες θα ξεναγηθούν στον ιερό βράχο και ακολούθως η κυρία Μπαζιάνα θα ξεναγήσει την κυρία Μακρόν στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Φυσικά τα βλέμματα είναι στραμμένα και στην αποψινή δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο όπου η κυρία Μακρόν θα συναντηθεί πέρα από την Περιστέρα Μπαζιάνα και την Βλασσία Παυλοπούλου και με την Μαρέβα Μητσοτάκη.

Αύριο η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας θα ξεναγηθεί στην Αρχαία Αγορά και όχι στο Βυζαντινό Μουσείο όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Θα την συνοδεύσει η σύζυγος του Προκόπη Παυλόπουλου.

Η κυρία Μακρόν έχει εκφράσει την επιθυμία να επισκεφθεί και τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα καταστεί εφικτό λόγω του σφιχτού προγράμματος του Γάλλου Προέδρου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα