29 Μαρτίου 2024 / 12:15 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 12:15 πμ

Ψυχραιμία και δουλειά πλέον για το τραπεζικό σύστημα

από fimotro

Όλη η πιάτσα συζητά πως η ολοκλήρωση των Διοικητικών διαδικασιών στην Τράπεζα Πειραιώς δημιούργησε καημούς, πληγές κι άνοιξε αντιπαραθέσεις που σε κανέναν δεν κάνει καλό και ειδικά στο τραπεζικό σύστημα της χώρας.

Μάλιστα, σε μια περίοδο που χρειάζεται ηρεμία κι συγκέντρωση στο καθήκον του που είναι η χρηματοδότηση της οικονομίας και της ανάπτυξης.

Είναι σαφές πως οι προσωπικές πικρίες και τα προσωπικά παιχνίδια δεν έχουν καμιά θέση στο κρίσιμο και ζοφερό οικονομικό περιβάλλον που οι πολίτες και οι επιχειρήσεις βιώνουν.

Όπως λένε μάλιστα υψηλές τραπεζικές πηγές «Το τραπεζικό μας σύστημα δεν είναι η ιδιοκτησία και το χωράφι κανενός για να παίζουν με τα ζιζάνια που οι ίδιοι σπέρνουν . Αν θέλει κάποιος να μιλάει για ζιζάνια θα μπορούσε άνετα να σχολιάζει για παράδειγμα την αποπαρασίτωση του «κουλούμπακα» η άλλως «Ηλιοτρόπιον το ΔΟΛΙΟΝ».

Σε κάθε περιπτωση όμως αυτό τελικά θα καταλήξει να απασχολεί τους βοτανολόγους κι όχι τις επιχειρήσεις και τους πολίτες που περιμένουν να δουν σοβαρότητα από τις τράπεζες και τους τραπεζίτες .

Ψυχραιμία λοιπόν και περισσότερη δουλειά .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα