17 Απριλίου 2024 / 2:04 πμ
17 Απριλίου 2024 / 2:04 πμ

Χωρίς αξονικό τομογράφο τα νοσοκομεία Σισμανόγλειο και Φλέμινγκ!

από fimotro

Χωρίς αξονικό τομογράφο λειτουργούν τα νοσοκομεία Σισμανόγλειο και Αμαλία Φλέμινγκ.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα skai.gr, εδώ και τρεις μήνες το Σισμανόγλειο παραμένει χωρίς αξονικό τομογράφο, καθώς υπέστη βλάβη για πολλοστή φορά, ενώ και ο δεύτερος αξονικός του νοσοκομείου δεν λειτουργεί εδώ και πολύ καιρό.
Και τα δύο μηχανήματα είναι παλιάς τεχνολογίας. Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες, που είχε μείνει και πάλι το νοσοκομείο δίχως αξονικό τομογράφο, η Εθνική Τράπεζα προχώρησε σε δωρεά 60.000 ευρώ για την αντικατάσταση λυχνίας σε έναν εκ των δύο αξονικών τομογράφων.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι ασθενείς που κατέφθαναν στο Σισμανόγλειο, μεταφέρονταν στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ για να εξυπηρετηθούν. Όμως και ο αξονικός τομογράφος του γειτονικού νοσοκομείου υπέστη βλάβη.
Πλέον, οι ασθενείς καλούνται να μεταφερθούν σε άλλο εφημερεύον νοσοκομείο που διαθέτει αξονικό τομογράφο, όπως για παράδειγμα το νοσοκομείο Ευαγγελισμός!
Οι γιατροί των νοσοκομείων Φλέμινγκ και Σισμανόγλειο κάνουν λόγο για άμεσο κίνδυνο της ζωής των ασθενών από τη μη λειτουργία του αξονικού τομογράφου, εξηγώντας ότι το πρόβλημα γίνεται εντονότερο κατά τις εφημερίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα