29 Μαρτίου 2024 / 7:23 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 7:23 πμ

Χριστουγεννιάτικο δώρο τα… έξοδα κηδείας των συνταξιούχων με την 13η σύνταξη από τον Αλέξη!

από fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Ο Αλέξης Τσίπρας πολύ σύντομα έμεινε από «καύσιμα» και δεν έχει δυνάμεις να συνεχίσει. Είναι τόσα πολλά τα ψέματα που έχει πει στον ελληνικό λαό που δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια με τις δημοσκοπήσεις να τον ρίχνουν στα «τάρταρα» και μια κοινωνία εξαθλιωμένη και μελαγχολική να παλεύει για την καθημερινή επιβίωση. Μέσα σε αυτό το κλίμα, έκανε μια κίνηση απελπισίας προς τους συνταξιούχους για να κερδίσει λίγο χρόνο, με το να τους δώσει ένα χριστουγεννιάτικο φιλοδώρημα, όταν τους έχει πάρει δέκα φορές περισσότερα.

Ένα τέτοιο πυροτέχνημα είναι και τα 600 εκατ. που θα μοιράσει χριστουγεννιάτικα στους συνταξιούχους. Αυτό μου θυμίζει μια άλλη εποχή με πρωθυπουργό τον Γεώργιο Ράλλη που κάποιοι του είπαν τον Ιανουάριο το 1981 εάν μοιράσουμε κάποιες επιταγές μέσω ΔΕΗ θα κερδίσουμε τις εκλογές!!! Οι εκλογές έγιναν τον Οκτώβριο του ΄81 και ο Ανδρέας Παπανδρέου κέρδισε πανηγυρικά με 172 βουλευτές.

Μου είναι αδιανόητο ότι υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που μπορούν να πιστέψουν τον Έλληνα πρωθυπουργό στα όσα λέει και εξαγγέλλει κατά καιρούς. Οι εξαγγελίες του είναι σαν τα πυροτεχνήματα που κρατάνε λίγα λεπτά.

Τα μηνύματα και σχόλια που έρχονται από την Ευρώπη και τις Βρυξέλλες είναι ειρωνικά και επικριτικά. Όσοι παρακολούθησαν τη χθεσινή ανακοίνωση-διάγγελμα, θα παρατήρησαν, ίσως για πρώτη φορά να μην αναφέρεται σε εκλογές που θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας το 2019. Κρατήστε το και αυτό, έχει τη σημασία του.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αλέξης στο εσωτερικό της χώρας είναι τεράστια. Βλέποντας την κυβερνησή του να καταρρέει και εν όψει των γιορτών και τη μετάβαση των βουλευτών στις περιφέρειες τους, έκανε αυτήν την κίνηση για να τονώσει το ηθικό τους και να έχουν κάτι να πουν στους ψηφοφόρους τους.

Με το διάγγελμα ο Αλέξης επιχείρησε μια επικοινωνιακή φυγή και ηρωική έξοδο μέσα από μια «μαύρη» προπαγάνδα την οποία εφαρμόζουν όλα τα Συριζέικα στελέχη. Προεξάρχων ο Νίκος Παππάς, που μετά από τόσες πατάτες(!) που έχει κάνει προήχθη στον απόλυτο άρχοντα των επικοινωνιών και ΜΜΕ. Το λάδι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει τελειώσει. Απλά τώρα αναπνέουν με μάσκα οξυγόνου. Και μια μπουκάλα οξυγόνο πόσο μπορεί να αντέξει;

Η αντίστροφη μέτρηση για να επανέλθει στο 3-5% που ήταν το 2009 έχει αρχίσει. Άντε να πάει στο 10%. Οι ψηφοφόροι διαφόρων κομμάτων και παρατάξεων που μετακόμισαν στη νέα στέγη του ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές μέσα από ψέματα και υποσχέσεις, κατάλαβαν έστω και καθυστερημένα ότι η σκεπή και ντουβάρια ήταν ξύλινα και κατέρρευσαν στην πρώτη καταιγίδα. Το σπίτι γέμισε νερά και οι ψηφοφόροι φεύγουν σαν τα ποντίκια για να σωθούν σε άλλες κατοικίες η μένουν άστεγοι μέχρι να βρουν την κατάλληλη στέγη και έναν σοβαρό διαχειριστή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα