29 Μαρτίου 2024 / 2:07 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 2:07 πμ

Χριστουγεννιάτικο «Ακραίως» με την Αθηναΐδα Νέγκα αυτή την Κυριακή (βίντεο)

από fimotro

Όλα πολιτική είναι, αλλά άμα μπαίνουν στη μέση τα Χριστούγεννα ακόμη και η πολιτική ελαφραίνει λίγο. Βλέπε το «Ακραίως» που θα προβληθεί παραμονή των Χριστουγέννων στις 10.00 το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και θα είναι αφιερωμένο στη χιουμοριστική πλευρά της πολιτικής επικαιρότητας. Με την Αθηναΐδα Νέγκα στο πλευρό του Τάκη Χατζή, να συνεισφέρει τα ανατρεπτικά της σχόλια και την αιχμηρή ειρωνεία της. Μια φορά θα γίνει, δεν κλέβουμε δουλειές από σατιρικές εκπομπές, αλλά για μια φορά αξίζει τον κόπο να πάρουμε ανάσα από τα άγχη, τα ζόρια και το κυνηγητό της επικαιρότητας και να χαμογελάσουμε!!!

Πάμε όμως σε αυτά που θα δείτε την Κυριακή. Το εορταστικό μενού έχει απ’ όλα.Από το ραντεβού του Ευκλείδη Τσακαλώτου με τη Σκάρλετ Γιόχανσον ως τον Κώστα Ζουράρι σε μαθήματα σολφέζ και τα υπέροχα, ανεπανάληπτα, ξεκαρδιστικά σαρδάμ ουκ ολίγων πολιτικών στα έδρανα και στο βήμα της Βουλής. Και την εύθυμη ενίοτε κατάστασή τους, λίγο πριν καταθέσουν τις ψήφους τους!

Με δυο λόγια; Με δυο λόγια, θα υποδεχθείτε το κυριακάτικο τραπέζι με το χαμόγελο στα χείλη και καλή διάθεση. Κερασμένα απ’ το «Ακραίως», που σέβεται το δικαίωμα του Έλληνα και της Ελληνίδας σε καλή, αγνή και ανόθευτη σάτιρα. Απ’ όλες και για όλες τις παρατάξεις και τα κόμματα, με πειρακτική διάθεση και γέλιο άφθονο αλλά χωρίς κακίες και πικρίες. Ετοιμαστείτε για τα καλύτερα!

“Ακραίως” με τον Τάκη Χατζή κάθε Κυριακή στις 10.00 το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα