18 Απριλίου 2024 / 5:55 μμ
18 Απριλίου 2024 / 5:55 μμ

Χειροτέρευσε η κατάσταση του Στάθη Ψάλτη

από fimotro

Παρά τις ελπίδες που είχαν αναπτυχθεί τα τελευταία 24ωρα και μίλαγαν για βελτίωση της υγείας του αγαπημένου κωμικού ηθοποιού, Στάθη Ψάλτη, δυστυχώς η κατάστασή του χειροτέρευσε.
Σύμφωνα με το Star, ο Στάθης Ψάλτης νοσηλεύεται, από τις δέκα το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας».
Στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η σύζυγος του ηθοποιού Χριστίνα Ψάλτη, που του δίνει δύναμη στη δύσκολη αυτή μάχη.
Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην επιθεώρηση «Ολοι μαζί… τη φάγαμε», κάνοντας περιοδεία σε όλη την Ελλάδα αλλά αναγκάστηκε να διακόψει τις παραστάσεις όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφτηκε νοσοκομείο.
«Έτρεχε αίμα από τη μύτη του και τον πήγαμε στο νοσοκομείο της περιοχής. Οι γιατροί του συνέστησαν να σταματήσει την περιοδεία και να ασχοληθεί σοβαρά με την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που διέγνωσαν», είχε αναφέρει στην εφημερίδα Espresso, πηγή από το περιβάλλον του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα