23 Απριλίου 2024 / 5:57 μμ
23 Απριλίου 2024 / 5:57 μμ

Χειμωνιάτικο σκηνικό σε όλη τη χώρα – Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία

από fimotro

Τοπικές βροχές, αρχικά στα ανατολικά και νότια και από το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια, με ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας, προβλέπονται για σήμερα, Κυριακή.
Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο αιγαιο 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε μικρη πτώση απο το βράδυ και από τα βόρεια.
Στην Αττική, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι- βορειοανατολικοί 4 με 6 και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα στα ανατολικα εως 7 μποφόρ, με βαθμιαια εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 εως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια, η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται νεφώσεις και βαθμιαία από το απογευμα βροχές και παροδικες χιονοπτωσεις στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοι 4 με 5 μποφόρ, με βαθμιαια εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 εως 12 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρος: στα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα ανατολικά νεφώσεις και από το απόγευμα βροχές και παροδικες χιονοπτωσεις στα ορεινά. Άνεμοι: απο βόρειες διευθυνσεις 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαια εξασθένηση. Θερμοκρασία: απο 07 εως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτικη Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτικη Στερεα, δυτικη Πελοπόννησος
Καιρος: λιγες νεφωσεις τοπικα αυξημένες. Από το απόγευμα στα βόρεια οι νεφώσεις θα πυκνωσουν και θα εκδηλωθουν τοπικες βροχές και στα ορεινα χιονοπτωσεις.
Άνεμοι: από βόρειες διευθυνσεις 3 με 5 και βαθμιαία βορειοδυτικοί στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: απο 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατα τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Από το βράδυ στη Θεσσαλία τα φαινόμενα θα ενταθούν.
Άνεμοι: βόρειοι-βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαια εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 07 εως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βορεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικες βροχές κυριως στη βόρεια Κρήτη.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ και από το βράδυ βορειοδυτικοί με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 09 εως 15 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρος: νεφώσεις και στα Δωδεκάνησα τοπικες βροχές και πιθανώς καταιγίδες.
Άνεμοι: απο βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ και από τα βορεια.
Θερμοκρασία: απο 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη κατα τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Πρόγνωση για τη Δευτερα 13-03-2017

Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες στα ανατολικά και βόρεια θα είναι παροδικ’α αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικες βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεα, την Εύβοια, το βόρειο και το ανατολικό Αιγαίο. Παροδικες χιονοπτωσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.
Άνεμοι: στα βορειοανατολικά απο βόρειες διευθυνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα υπολοιπα δυτικοι-βορειοδυτικοι 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: σε μικρη πτώση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα