20 Απριλίου 2024 / 12:00 πμ
20 Απριλίου 2024 / 12:00 πμ

Χασάπης έκοψε το χέρι του γιου του για να μη βλέπει… πορνό στο κινητό!

από fimotro

Σε μια φρικτή ενέργεια προχώρησε ένας χασάπης στην Ινδία, οργισμένος με τον εθισμό του γιου του στο διαδικτυακό πορνό: του έκοψε το χέρι επειδή αρνήθηκε να του παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο!

Το αποτρόπαιο συμβάν έγινε κοντά στην πόλη Χαϊντεραμπάντ. Ο 18χρονος είχε εθιστεί στο νέο του κινητό κι πατέρας του του έκανε επανειλημμένες συστάσεις να το παρατήσει.

Την περασμένη Κυριακή ο Μοχάμαντ Καγιούμ Κουρέσι έπιασε τον γιο του Χαλίντ να βλέπει ταινίες πορνογραφικού περιεχόμενου στο κινητό του κι οργισμένος προσπάθησε να του το αρπάξει. Ο έφηβος αντιστάθηκε, δάγκωσε το χέρι του πατέρα του κι έφυγε για να επιστρέψει αργά τη νύχτα στο σπίτι, όταν όλοι κοιμόντουσαν.

Το επόμενο πρωί ξαναμάλωσαν κι ο πατέρας σε μια έκρηξη οργής άρπαξε το χασαπομάχαιρο κι έκοψε το δεξί χέρι του Χαλίντ. Ακούγοντας τις κραυγές του τα άλλα μέλη της οικογένειας τον μετέφεραν σε γειτονικό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τους είπαν ότι είναι ισχνές οι πιθανότητες επανασυγκόλλησης του αποκοπέντος άκρου, σύμφωνα με τους Hindustan Times.

Μετά το περιστατικό ο Κουρέσι παραδόθηκε στην αστυνομία κι αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Στην ανάκριση υποστήριξε ότι ο γιος του είχε εθιστεί στο πορνό μέσω του κινητού του και παραμελούσε τη δουλειά του, τον ύπνο ακόμη και το φαγητό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα