28 Μαρτίου 2024 / 3:12 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 3:12 μμ

Φ. Κρανιδιώτης: 196 χρόνια μετά απειλείται η ίδια η ύπαρξη της Ελλάδας

από fimotro

«196 χρόνια μετά τα αποτελέσματα της Εθνικής Επανάστασης, που κατέληξε στην δημιουργία του ελεύθερου ελληνικού κράτους, κινδυνεύουν», Αυτό αναφέρει στο μήνυμά του για την εθνική επέτειο ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης και συνεχίζει:
«Η φτώχεια, η υπογεννητικότητα, ο ισλαμικός εποικισμός, η ανομία των επίορκων ταγών και των ακροαριστερών συμμοριών, οι επιβουλές γειτονικών σωβινισμών, απειλούν την ίδια μας την ύπαρξη.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ αγωνίζεται και θα αγωνιστεί ως τη νίκη, για την συντριβή των εχθρών του Έθνους μας, εσωτερικών και εξωτερικών, για την αποτίναξη του ζυγού της εξάρτησης, την υπεράσπιση της ελληνικής οικογένειας, της εθνικής και κοινωνικής συνοχής.
Η μεγαλύτερη τιμή για τους αγωνιστές της Εθνεγερσίας, είναι να διατηρήσουμε την ελευθερία και την αξιοπρέπεια που έδωσαν στο Έθνος, να υπερασπιστούμε την Κιβωτό της ταυτότητας μας, την Ορθοδοξία και να ξανακάνουμε το κράτος μας μέσο της εθνικής και κοινωνικής ολοκλήρωσης, κέντρο και συμπαραστάτη του Ελληνισμού, όπου γης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα