19 Απριλίου 2024 / 9:12 μμ
19 Απριλίου 2024 / 9:12 μμ

Φόβος και τρόμος στην Αγία Σωτήρα στις Αχαρνές

από fimotro

Τελειωμό δεν έχουν οι λεηλασίες και οι ληστείες από ομάδα τσιγγάνων της περιοχής.

Άλλες δύο ληστείες είχαμε εχθές από ομάδα τσιγγάνων εις βάρος ανυποψίαστων πολιτών.

Στην πρώτη περίπτωση νεαρός πήγαινε φαγητό στον αδελφό του που εργάζεται ως φύλακας σε εργοστάσιο της περιοχής. «Οι γνωστοί τσιγγάνοι της περιοχής» πετάχτηκαν μπροστά στο αυτοκίνητο του, τον ακινητοποίησαν και άρχισαν να του πετούν πέτρες για να αναγκαστεί ο νεαρός να κατέβει από το αμάξι του. Αποτέλεσμα ήταν να σπάσουν τα τζάμια του αυτοκινήτου και ο ίδιος ο νεαρός να δεχτεί πολλές πέτρες ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί. Στη συνέχεια οι τσιγγάνοι λήστεψαν τον νεαρό παίρνοντάς του όλα τα προσωπικά του αντικείμενα που είχε πάνω του και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Στη δεύτερη περίπτωση τσιγγάνοι ακινητοποίησαν κατά τον ίδιο τρόπο 75χρονο άνδρα που περνούσε από την περιοχή με το αυτοκίνητό του. Τον κατέβασαν από το αυτοκίνητο και αφού ο ηλικιωμένος δεν είχε χρήματα άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα, στη συνέχεια του πήραν το αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή μπαίνοντας στον καταυλισμό τους.

Ο 75χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία και επιτόπου κατέφθασαν περιπολικά και μηχανές της Αστυνομίας.

Οι Αστυνομικοί μπήκαν στον καταυλισμό των τσιγγάνων μαζί με τον 75χρονο, βρήκαν το αυτοκίνητο και το επέστρεψαν στον ηλικιωμένο άνδρα.

Οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της περιοχής τρέμουν για την ζωή τους. Σε πολλές περιπτώσεις δε για να μπορέσουν να πάνε στα σπίτια ή στις επιχειρήσεις τους πηγαίνουν δύο-δύο με τα αυτοκίνητά τους κάτω από τον φόβο των επιθέσεων.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς. Η συμμορία των τσιγγάνων δρα ανεξέλεγκτα στην περιοχή της Αγίας Σωτήρας του Μενιδίου με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.

Πηγή : εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα