19 Απριλίου 2024 / 12:27 πμ
19 Απριλίου 2024 / 12:27 πμ

Φωτιά στο πολιτικό θερμόμετρο από την τοποθέτηση Παππά στην ηγεσία του ΟΑΣΘ

από fimotro

Στα ύψη οδηγείται η πολιτική αντιπαράθεση μετά την τοποθέτηση του Στέλιου Παππά, πατέρα του νυν υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου στη θέση του προέδρου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

Άκρως ειρωνικό ήταν ο σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας, η οποία χρησιμοποίησε ως «όπλο» την πρόσφατη απόφαση του υπουργείου Παιδείας να επιλέγονται με κλήρωση, αντί αριστείας οι σημαιοφόροι της ΣΤ’ Δημοτικού.

Προφανώς η τοποθέτηση του πατερά του κ. Παππά «έγινε κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποίησε ο κ. Σπίρτζης. Και σε ανώτερα!».

Στο ίδιο, ειρωνικό μήκος κύματος κινήθηκε και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Εδώ Παππάς. Εκεί Παππάς. Παντού Παππάς. Αν και οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για αντικειμενική και αδιάβλητη… κλήρωση», σχολίασε με ανάρτησή του στο Twitter.

Ανταποδίδοντας τα πυρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης υπερασπίστηκε τα προσόντα του Στέλιου Παππά, προσθέτοντας ότι θα εργάζεται αμισθί, ενώ άφησε και αιχμές όσον αφορά τις σχέσεις της ΝΔ με τον ΟΑΣΘ.

«Ο Στέλιος Παππάς είναι οικονομολόγος με μακρά εμπειρία, πρώην πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, με συνεχείς αγώνες για την κοινωνία και τη Δημοκρατία στον τόπο, και σε αντίθεση με τους μέχρι τώρα μετόχους και επικεφαλής του μορφώματος του ΟΑΣΘ, θα ασκήσει τα καθήκοντά του στον οργανισμό χωρίς αμοιβή», αναφέρει ο κ. Σπίρτζης.

«Κατανοούμε απόλυτα την ανησυχία της ΝΔ για τις αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν και τότε θα έχει ενδιαφέρον η τοποθέτηση της» καταλήγει ο υπουργός.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/352885/o-pateras-tou-nikou-pappa-neos-proedros-tou-oasth1/#ixzz4pKOUYyIr
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα