28 Μαρτίου 2024 / 8:21 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 8:21 μμ

Φρουζής: Είχα συναντήσεις με πρόσωπα από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση ως πρόεδρος του ΣΦΕΕ

από fimotro

Θέματα του φαρμάκου και της Υγείας αφορούσαν αποκλειστικά οι συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα που είχε με την ιδιότητα του προέδρου του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) ο Κωνσταντίνος Φρουζής, πρώην αντιπρόεδρος της Novartis, σύμφωνα με γραπτή δήλωση

Μάλιστα, ο κ. Φρουζής στην δήλωσή του, την οποία απέστειλε στον Τύπο μέσω των δικηγόρων του Θεόδωρου Παναγόπουλου και Κωνσταντίνου Φαράντου, αναφέρει ότι επιθυμεί να καταθέσει ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής, για τις συναντήσεις αυτές, οι οποίες όπως επισημαίνει «ουδέν επιλήψιμο είχαν, σε αντίθεση με όσα αβάσιμα διατυπώνονται»

Αναλυτικά, στη δήλωσή του ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis αναφέρει:

«Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, σχετικά με συναντήσεις μου με πολιτικά πρόσωπα, δηλώνω τα ακόλουθα: Στο πλαίσιο της θεσμικής ιδιότητάς μου, αυτής του προέδρου του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, είχα συναντήσεις με παράγοντες της πολιτικής ζωής, που ανήκαν τόσο στην Κυβέρνηση όσο και στην Αντιπολίτευση.

Οι συναντήσεις αυτές, ως αποκλειστικό αντικείμενο είχαν τα θέματα του φαρμάκου και γενικότερα της Υγείας στη Χώρα μας. Αυτονόητο είναι ότι είμαι στη διάθεση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής, ενώπιον της οποίας επιθυμώ να καταθέσω, μεταξύ άλλων και για τις συναντήσεις αυτές, οι οποίες ουδέν το επιλήψιμο είχαν, σε αντίθεση με όσα αβάσιμα διατυπώνονται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα