23 Απριλίου 2024 / 4:49 μμ
23 Απριλίου 2024 / 4:49 μμ

Φραγκούλης: Δεν γνωρίζω για συλλαλητήριο στην Αθήνα

από fimotro

Ο πρώην αρχηγός του ΓΕΣ, Φραγκούλης Φράκγος ο οποίος ήταν από τους βασικούς ομιλητές στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, ζήτησε την αντικατάσταση του επίσημου διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, για τον οποίο είπε ότι δεν είναι αντικειμενικός.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Φράγκος είπε ότι ο στόχος δεν επετεύχθη ακόμη και τόνισε ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει για συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Υπογράμμισε πως ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς έχει «θράσος», είπε πως «έχει πλουτίσει» και ζήτησε την αντικατάστασή του.

Απαντώντας στο ερώτημα αν σκέφτεται να κάνει κόμμα είπε πως «εγώ δεν πρόκειται να καπηλευτώ το θέμα. Μίλησα ως ένας απλός ενεργός πολίτης».

Όπως είπε βέβαια, αν δεχθεί πρόταση για να ηγηθεί κόμματος θα σφυγμομετρήσει την κατάσταση. «Δεν φοβάμαι, δεν είμαι ρίψασπις αλλά δεν προτίθεμαι προς το παρών να ασχοληθώ». Ωστόσο δεν το απέκλεισε λέγοντας ότι ως σκέψη υπάρχει στην άκρη του μυαλού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα