28 Μαρτίου 2024 / 5:36 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 5:36 μμ

Φρίκη στη Γαλλία: Επνιξε τα 5 παιδιά της στην μπανιέρα και τα έκρυψε στην κατάψυξη!

από fimotro

Η Γαλλία είναι σοκαρισμένη με την υπόθεση της 37χρονης «Μήδειας», Ramona Canete, η οποία έπνιξε τα πέντε νεογέννητα μωρά της στην μπανιέρα της.

Το γαλλικό δικαστήριο καταδίκασε την 37χρονη Romana Canete σε 8 χρόνια φυλάκισης, καθώς διαπιστώθηκε ότι έπνιξε 5 από τα νεογέννητα μωρά της στην μπανιέρα και έπειτα έκρυψε τις σορούς τους στον καταψύκτη.

Η δίκη έγινε την πόλη Μπορντό της νοτιοδυτικής Γαλλίας, με την 37χρονη να ζητά συγχώρεση για τις πράξεις της. Η Canete ενώπιον του δικαστηρίου παραδέχτηκε ότι γέννησε τα μωρά στην μπανιέρα του σπιτιού της και έπειτα τα άφησε να πνιγούν.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν μία από τις δύο έφηβες κόρες της 37χρονης εντόπισε στον καταψύκτη μία σακούλα, η οποία περιείχε τη σορό ενός μωρού. Αμέσως η έφηβη ενημέρωσε τον πατέρα της και σύζυγο της 37χρονης, Juan Carlos, ο οποίος απευθύνθηκε στην αστυνομία. Έπειτα από έρευνες των αστυνομικών στην οικεία της Canete, εντοπίστηκαν και οι άλλες 4 σοροί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων BBC οι γεννήσεις και οι θάνατοι των μωρών έχουν λάβει χώρα σε μία περίοδο δέκα ετών. Το μακάβριο περιστατικό αποκαλύφθηκε το 2015 με την 37χρονη να έχει ήδη εκτίσει 3 χρόνια φυλάκισης.

Απευθυνόμενη στο δικαστήριο η Canete ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά της για τον πόνο που τους προκάλεσε, συγκεκριμένα είπε «πρώτα θα ήθελα να ικετεύσω τη συγχώρεση των μωρών – θα μπορέσω να το κάνω αυτό όταν φύγω από τη φυλακή και καταλήξω στο νεκροταφείο» και πρόσθεσε «ζητώ επίσης συγχώρεση από την οικογένειά μου, τις κόρες μου που έχουν ζήσει όλο αυτόν τον πόνο».

Από την πλευρά του ο σύζυγός της υποστηρίζει ότι δεν ήταν ενήμερος για τις εγκυμοσύνες της γυναίκας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα