23 Απριλίου 2024 / 11:07 πμ
23 Απριλίου 2024 / 11:07 πμ

Φρίκη: Ανθρώπινο κρανίο βρέθηκε σε χωράφι στη Μυρτοποταμιά

από fimotro

Ενα ανθρώπινο κρανίο βρέθηκε την Τρίτη, 23 Ιανουαρίου, σε χωράφι στη Μυρτοποταμιά και ήδη έχουν κινητοποιηθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες για να εξακριβωθεί η ταυτότητα του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline.gr, το χωράφι το οποίο καλλιεργείται, είχε πρόσφατα ερευνηθεί από τις αρχές, με αφορμή την εξαφάνιση της 78χρονης Σταυρούλας Αγγουρά, η οποία παραμένει αγνοουμένη. Η εξέταση του κρανίου από τον ιατροδικαστή, αναμένεται να δώσει τα πρώτα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα του θύματος. Αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, νέο ή ηλικιωμένο άτομο, καθώς και τον χρόνο του θανάτου του. Περισσότερα στοιχεία σε κάθε περίπτωση αναμένεται να δώσει η εξέταση DNA στη συνέχεια.

Οι αστυνομικές Αρχές δεν έχουν αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο μέχρι στιγμής, ενώ εκτιμάται πως το κρανίο είχε ίσως μεταφερθεί από κάποιο ζώο στην περιοχή που βρέθηκε, καθώς δεν υπήρχαν άλλα ευρήματα. Πάντως την Τετάρτη αναμένεται να γίνει έρευνα στην ευρύτερη περιοχή, παρά τις δύσκολες συνθήκες που δημιουργεί το νερό στο ρέμα.

Το κρανίο μεταφέρθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα