29 Μαρτίου 2024 / 4:01 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 4:01 πμ

Φορτηγό κρεμόταν από καρότσα στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Αντιρρίου!

από fimotro

ntalika-giannena-enaΑπίστευτη φωτογραφία για Ελληνικό δρόμο. Ένα τεράστιο φορτηγό είχε χωρίσει το δρόμο στη μέση, ενώ η καμπίνα του είχε βγει από το δρόμο και βρισκόταν στο κενό!

Οι οδηγοί που αντίκρισαν το θέαμα το μεσημέρι της Τρίτης σταματούσαν αποσβολωμένοι, ενώ ευτυχώς ο οδηγός του μεγάλου οχήματος μπόρεσε να απεγκλωβιστεί ασφαλώς.

Η είδηση πάντως πως σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο σημείο εκείνο της εθνικής οδού Ιωαννίνων – Αντιρρίου δεν είναι όμως πρωτοφανής. Αντίθετα, πρόκειται για ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου της χώρας μας: Μόλις τον περασμένο Οκτώβριο είχε σημειωθεί τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς, ενώ και τον Μάιο του 2016 μια νταλίκα που είχε διπλώσει, χωρίς ευτυχώς θύματα είχε προκαλέσει χάος επί ώρες.

Χθες πάντως, χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής, ενώ η Εθνική Οδός παρέμεινες κλειστεί για ώρες, ωσότου απομακρυνθεί η νταλίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα