20 Απριλίου 2024 / 6:15 μμ
20 Απριλίου 2024 / 6:15 μμ

Φοιτητές προπηλάκισαν την πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

από fimotro

Για προπηλακισμούς κατηγορεί η πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών ομάδα φοιτητών κατά τη διάρκεια της συνάντησης των προέδρων όλων των τμημάτων προκειμένου να ενημερωθούν για τα θέματα που θα απασχολήσουν το Πανεπιστήμιο τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

Όπως αναφέρει η πρυτανεία σε ανακοίνωσή της στη συνάντηση προσήλθαν περίπου 150 άτομα τα οποία εξέθεσαν τα προβλήματά τους και έγινε συζήτηση με την Πρύτανη και τους Προέδρους των Τμημάτων. Στη συνέχεια «μετά από την αναχώρηση των φοιτητών παρέμειναν περίπου 30 άτομα, τα οποία με προπηλακισμούς εναντίον της Πρυτάνεως και των Προέδρων, προσπαθούσαν να αποτρέψουν την ολοκλήρωση της ενημέρωσης και την Σύγκλητο, που ήταν ορισμένη για σήμερα, εμποδίζοντας βίαια την αποχώρησή τους από την αίθουσα».

Η Πρυτανεία εξέφρασε τη λύπη της για τα γεγονότα, που όπως αναφέρει «δε συνεισφέρουν σε εποικοδομητικό διάλογο, διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία του Πανεπιστημίου Πατρών και τελικά δεν οδηγούν σε επίλυση των προβλημάτων ολόκληρης της φοιτητικής κοινότητας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα