19 Μαρτίου 2024 / 6:33 πμ
19 Μαρτίου 2024 / 6:33 πμ

Φεύγει και ο Ούντο από την Φενέρμπαχτσε!

από fimotro

Δεν έφτανε στην Φενέρμπαχτσε η απώλεια του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ήρθαν τώρα δημοσιεύματα στην Τουρκία που αναφέρουν ότι θα αποχωρήσει και ο Ούντο από την ομάδα, αφού συμφώνησε με τους Utah Jazz για διετές συμβόλαιο!

 Το να κατακτά μία ομάδα την κορυφή της Ευρώπης έχοντας στο ρόστερ της παίκτες επιπέδου ΝΒΑ έχει και το τίμημά του. Το ακριβό τίμημά του για την ακρίβεια, κάτι που φαίνεται ότι θα διαπιστώσει με πολύ άσχημο τρόπο η Φενέρμπαχτσε.

Σύμφωνα λοιπόν με Τουρκικά δημοσιεύματα, ο MVP του Final Four της Turkish Airlines EuroLeague, Έκπε Ούντο, βρήκε την πρόταση που έψαχνε στο ΝΒΑ και θα αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, ο ταλαντούχος σέντερ συμφώνησε με τους Jazz για συμβόλαιο 2 ετών αξίας 6.5 εκατ. δολαρίων και αναμένεται να καλύψει το ΝΒΑ out που είχε στο συμβόλαιό του με την Φενέρμπαχτσε προκειμένου να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Αξίζει να αναφερθεί ότι το ΝΒΑ out του Ούντο λήγει στις 15 Ιουλίου.

Σε περίπτωση που τελικά επιβεβαιωθεί αυτή η είδηση, τότε αυτό σημαίνει ότι η έναρξη της νέας σεζόν θα βρει την Φενέρμπαχτσε χωρίς τους δύο καλύτερους παίκτες της από την περσινή σεζόν. Κι αυτό γιατί, ως γνωστόν, τον δρόμο του ΝΒΑ επέλεξε και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους Σακραμέντο Κινγκς!

Μένει τώρα να φανεί πώς θα καλύψει η πρωταθλήτρια Ευρώπης τα κενά των δύο σταρ της. Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ότι έχει ήδη προχωρήσει στην απόκτηση του Νίκολο Μέλι για να ενισχύσει την ρακέτα της, ενώ ψάχνει και τον αντικαταστάτη του Μπογκντάνοβιτς, εξετάζοντας τις περιπτώσεις των Σέρβων Βάνια Μαρίνκοβιτς και Μάρκο Γκούντουριτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα