18 Απριλίου 2024 / 11:32 μμ
18 Απριλίου 2024 / 11:32 μμ

Φαβορί και μισοτελειωμένες δουλειές

από fimotro

Ο δεύτερος γύρος της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινάει από αυτήν την Τρίτη. Τα δύο σημερινά παιχνίδια υπό άλλες συνθήκες θα είχαν τρομερό ενδιαφέρον, ωστόσο τα σκορ του πρώτου γύρου δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια στα outsider.

Μάθε ποιες είναι οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος στην Ελλάδα.

Νάπολι – Ρεάλ: Ξεκίνησε ιδανικά η Νάπολι στο “Μπερναμπέου”. Προηγήθηκε στο σκορ, όμως στη συνέχεια υποτάχθηκε στη “βασίλισσα”. Το τελικό 3-1 δεν είναι απαγορευτικό για τους “παρτενοπέι”, ωστόσο όταν η αντίπαλος είναι η Ρεάλ, τα περιθώρια στενεύουν. Βέβαια, είναι γεγονός ότι η ομάδα του Ζιντάν περνάει δύσκολες μέρες το τελευταίο διάστημα και η Νάπολι προέρχεται από το 2-1 στο “Ολίμπικο” επί της Ρόμα. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι τα πάντα είναι ανοιχτά σε αυτό το ζευγάρι.

Άρσεναλ – Μπάγερν: Δεν μπορούμε να ισχυριστούμε το ίδιο και για το συγκεκριμένο ματς. Οι Βαυαροί έδειξαν τα δόντια τους στο Μόναχο, έβαλαν στη γωνία τους Άγγλους και με το τελικό 5-1 δεν άφησαν και πολλά περιθώρια για τον επαναληπτικό. Ο Βενγκέρ δέχεται πυρά από μερίδα φίλων των “κανονιέρηδων” αλλά φαίνεται πως δεν του καίγεται καφράκι και συνεχίζει τη δουλειά του όπως την ξέρει ο ίδιος. Η Μπάγερν από τη μεριά της μοιάζει να έχει βάλει μπροστά τη μηχανή και ποιος άραγε θα βρεθεί να τη σταματήσει.

Ολόκληρη αγωνιστική έχει στην Τσάμπιονσιπ και δεν είναι λίγοι οι παίχτες του στοιχήματος που θα αδιαφορήσουν για το “σεντόνι”. Χάντερσφιλντ – Άστον Βίλα, Ρέντινγκ – Νιούκαστλ και Ίπσουιτς – Γουλβς κάποια από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της βραδιάς. Για τους πιο “μερακλήδες” έχει ματσάκια και στις πιο μικρές κατηγορίες του “νησιού”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα