25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

«Υπογράφει στους Κινγκς με 30 εκατ. δολάρια ο Μπογκντάνοβιτς»!

από fimotro

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς αναμένεται να πάει στους Σακραμέντο Κινγκς και φημολογείται πως συμφώνησε με τους «Βασιλιάδες» για τριετές συμβόλαιο που θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 30 εκατομμύρια δολάρια!

Ο «μπόμπερ» της Φενέρμπαχτσε είχε γίνει γνωστό πως θα πάει στο ΝΒΑ την επόμενη σεζόν. Ο Βλάντε Ντίβατς τον ήθελε στους Κινγκς, το αυξημένο salary cap του «μαγικού κόσμου» επέτρεπε στην ομάδα του Σακραμέντο να δώσει… κάτι παραπάνω και όλα έδειχναν πως θα υπάρχει αίσιο τέλος στην υπόθεση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη σερβική ιστοσελίδα «Kurir», ο Μπογκντάνοβιτς δεν θα πάει απλά στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, αλλά θα γίνει και πλουσιότερος κατά 30.000.000 δολάρια!

Ο πρωταθλητής της Euroleague, που υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς βελτιώθηκε πάρα πολύ και έκανε τη διαφορά στο κορυφαίο επίπεδο στην Ευρώπη, ετοιμάζεται για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του. Ο Μπογκντάνοβιτς υπογραμμίζεται πως εκτιμά τη σχέση που έχει «χτίσει» με τον «Ζοτς» και την «Φενέρ», όμως δεν σκοπεύει να προσπεράσει την ευκαιρία ζωής που του έχει παρουσιαστεί από τους Κινγκς.

Ως εκ τούτου, όλα δείχνουν πως σε λίγες μέρες ο Σέρβος γκαρντ – φόργουορντ θα είναι συμπαίκτης του Γιώργου Παπαγιάννη και με τη… βούλα!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα