20 Απριλίου 2024 / 7:47 πμ
20 Απριλίου 2024 / 7:47 πμ

Υπέγραψε ο Μάτιτς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

από fimotro

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέμανια Μάτιτς απ’την Τσέλσι. Ο Σέρβος υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών, ενώ κόστισε 44.700.000 ευρώ

O Νέμανια Μάτιτς είναι πλέον ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτησή του απ’την Τσέλσι, με τον 28άχρονο Σέρβο αμυντικό μέσο να υπογράφει συμβόλαιο 3 ετών, με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι “κόκκινοι διάβολοι” έδωσαν 44.700.000 ευρώ στους “μπλε”, στους οποίος ο Ζοζέ Μουρίνιο τον είχε φέρει, δίνοντας 25.000.000 ευρώ στην Μπενφίκα τον Ιανουάριο του 2015.

Θυμίζουμε πως ο Μάτιτς από το 2009 μέχρι το 2011 και είχε δοθεί στην Μπενφίκα στα ανταλλάγματα για τον Νταβίντ Λουίζ, για να αποκτηθεί ξανά μετά από 3 χρόνια.

“Ο Νέμανια είναι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παίκτης του Ζοζέ Μουρίνιο”, τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής και συνέχισε: “Αντιπροσωπεύει όλα όσα θέλουμε σε έναν ποδοσφαιριστή. Δηλαδή… πίστη, συνέπεια, φιλοδοξία και ομαδικότητα”.

“Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την επιθυμία του να παίξει στη Γιουνάιτεντ, καθώς χωρίς αυτό θα ήταν αδύνατο να έρθει εδώ. Είμαι σίγουρος πως οι παίκτες ματς και οπαδοί μας θα τον αγαπήσουν. Ένα μεγάλο καλωσόρισμα στο νέο ματς Νο31”.

Ο ίδιος ο Μάτιτς δήλωσε: “Είμαι ικανοποιημένος που ήρθα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το να δουλέψω ξανά με τον Ζοζέ Μουρίνιο είναι μια ευκαιρία που δεν μπορούσα να αφήσω ανεκμετάλλευτη”.

“Πέρασα καλά στην Τσέλσι και θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο και τους φιλάθλους για τη στήριξη. Δεν μπορώ να περιμένω για να συναντήσω τους νέους συμπαίκτες μου και να αρχίσω προπονήσεις μαζί τους”.

“Είναι μια πολύ ενθουσιώδης περίοδος για τον σύλλογο και ανυπομονώ να παίξω τον ρόλο μου στην δημιουργία περισσότερης ιστορίας για αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα